Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η 29χρονη με τα πόδια που ζυγίζουν 50 κιλά

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

podia-pou-zigizoun-50-kila

Η κατάσταση που την καθηλώνει μέρα με τη μέρα

Η νεαρή Vicki Hull γεννήθηκε με μια οδυνηρή διαταραχή που κάνει το λιπώδη ιστό της να συσσωρεύεται στο κάτω μέρος του σώματος της.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον οι μηροί της έχουν διογκωθεί στα 76 εκατοστά, όσο δηλαδή φτάνει η περιφέρεια μιας μέσης γυναίκας. Τα πόδια της μάλιστα έχουν φτάσει πλέον να ζυγίζουν 50 κιλά.

Η ανάπτυξη αυτή ξεκίνησε από την ηλικία των 11 ετών, αλλά οι γιατροί τής έλεγαν συνεχώς πως απλώς χρειάζεται να χάσει βάρος. Με τα χρόνια, η Hull έφτασε να έχει επισκεφτεί τους γιατρούς πάνω από 20 φορές για να δώσει λύσει στο πρόβλημά της. Στην ηλικία των 22 ετών, κουρασμένη από τον πόνο που ένιωθε στα βαριά πόδια της και από τις σκληρές κοροϊδίες των ξένων ανθρώπων, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Τότε οι γιατροί εξέτασαν πιο προσεκτικά την κατάστασή της και διέγνωσαν την πάθηση που της προκαλούσε αυτό το πρόβλημα. Αυτή η κατάσταση δημιουργεί μια πολύ δύσκολη καθημερινότητα στην 29χρονη η οποία αναγκάζεται ακόμη και να φοράει πολύ μεγαλύτερο νούμερο παντελόνι από το κανονικό.

Νιώθει αφόρητη πίεση στους γοφούς και στα γόνατα και ζητάει βοήθεια για να ξεπεράσει το πρόβλημά της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail θεωρείται ότι από την ίδια πάθηση έπασχε και η μητέρα της 29χρονης, αλλά σε πιο ήπια μορφή. Οι γιατροί έχουν προειδοποιήσει την 29χρονη ότι πιθανόν σε λίγο καιρό να μείνει ακίνητη και να χρειάζεται τη βοήθεια από κάποιον για να μετακινηθεί. «Πηγαίνω στο κρεβάτι του πόνου και ξυπνάω από τον πόνο. Είναι σταθερό και είναι απολύτως καταστροφικό, διότι μόνο χειροτερεύει», αποκαλύπτει η ίδια.

Η χειρουργική επέμβαση είναι θέμα χρόνου και τώρα η γυναίκα αναζητά τους πόρους για να ξανακερδίσει πίσω τη ζωή της, όπως λέει χαρακτηριστικά.

podia1

podia2

podia3

www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

M M

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou

Σοκ στην Κρήτη: Νόμιζαν ότι πέθανε από καρκίνο σπίτι του, τον κήδεψαν και 2 μέρες μετά αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια

Efi Nika