Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η 29χρονη που έγινε γιαγιά μιλά για την 11χρονη κόρη της!!! – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

42

Η 29χρονη που έγινε γιαγιά μιλά για την 11χρονη κόρη της!!! – ΒΙΝΤΕΟ

 

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο και αφορά την 11χρονη που έγινε μητέρα το απόγευμα της Κυριακής.

Η 29χρονη γιαγιά “έσπασε” σήμερα την σιωπή της και μιλάει για ό,τι έχει ζήσει τα τελευταία χρόνια με την ιστορία της 11χρονης κόρης της που έφερε στον κόσμο ένα παιδί.

[youtube id=”FpqX8gP20H0″ width=”620″ height=”360″]

17χρονος ο πατέρας

Ένας 17χρονος τελικά είναι ο πατέρας του μωρού που γέννησε την περασμένη Κυριακή η 11χρονη.

“Ο 17χρονος κατάγεται επίσης από την Ρουμανία και είχε έρθει στην Κρήτη για κάποιο χρονικό διάστημα. Εμείς τον φιλοξενήσαμε για αρκετές μέρες χωρίς να ξέρουμε τι συμβαίνει” επεσήμανε η 29χρονη πλέον γιαγιά ενώ τόνισε παράλληλα ότι η ίδια έγινε μάρτυρας της σχέσης που είχαν.

“Μία μέρα που έβρεχε έφυγα νωρίς από την δουλειά κι επέστρεψα στο σπίτι. Ανοίγω την πόρτα και τους πιάνω στα πράσα. Αμέσως φώναξα την αστυνομία ενώ εκείνος εξαφανίστηκε. Εγώ από την πλευρά μου έκανα μήνυση σε βάρος του στην αστυνομία”, τόνισε η 29χρονη γιαγιά η οποία παράλληλα ανέφερε ότι από τότε και μετά έχει χάσει τα ίχνη του θεωρώντας ότι επέστρεψε στην Ρουμανία με την αστυνομία να τον αναζητά.

“Εγώ θέλω να βρεθεί ο 17χρονος, που τον φιλοξενήσαμε και σπίτι μας, και θέλω να τιμωρηθεί”, τόνισε η 29χρονη.

Η εγκυμοσύνη

Για αρκετό καιρό δεν είχε αντιληφθεί κανένας το γεγονός ότι το 11χρονο κοριτσάκι ήταν έγκυος.

“Την έβλεπα ότι έτρωγε περισσότερο απ’ ότι συνήθιζε και παραπονιόταν για πόνους στο στομάχι. Πριν από 7 μήνες περίπου πήγαμε σ’ έναν γιατρό κι εκείνος έκανε εξετάσεις και διέγνωσε ότι η κόρη μου ήταν έγκυος. Δεν το περιμέναμε, μας ήρθε πολύ ξαφνικό”, ανέφερε σχετικά η 29χρονη γιαγιά η οποία αμέσως μετά την διάγνωση του γιατρού πήρε την οικογένειά της και έφυγε από το χωριό που έμενε.

Άλλες εξετάσεις δεν μπορούσαν να κάνουν καθώς δεν υπήρχαν τα χρήματα με αποτέλεσμα ο επόμενος γιατρός που την είδε ήταν στο ΠΑΓΝΗ το απόγευμα της Κυριακής όταν έφτασε στα επείγοντα το 11χρονο κορίτσι έτοιμο να γεννήσει.

Η γέννα

Η γέννα ήταν πολύ δύσκολη σύμφωνα με τον αναπληρωτή διευθυντή της Μαιευτικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ, κ. Ρελάκη ο οποίος μιλώντας στο cretapost ανέφερε ότι το γεγονός ότι η κυοφορούσα ήταν 11 μόλις ετών δυσκόλευε πολύ τα πράγματα.

“Στην καριέρα μου δεν έχω δει τέτοια περίπτωση, είναι πολύ σπάνια ακόμα και σε παγκόσμια κλίμακα. Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη. Δεν μπορούσε να γίνει φυσιολογικός τοκετός και κάναμε καισαρική. Ευτυχώς τόσο η 11χρονη όσο και κοριτσάκι που γέννησε χαίρουν αυτή τη στιγμή άκρας υγείας”, επεσήμανε ο κ. Ρελάκης.

Δείτε το βίντεο

[youtube id=”UG58fPXcKFQ” width=”620″ height=”360″]

Η 11χρονη θα παραμείνει στο νοσοκομείο

Με εισαγγελική εντολή η 11χρονη πλέον μητέρα αλλά και το κοριτσάκι που έφερε στην ζωή θα παραμείνει στο νοσοκομείο και μετά το τέλος της νοσηλείας της από την καισαρική.

Ο εισαγγελέας ζήτησε να γίνει έλεγχος στο περιβάλλον της οικογένειας και πιο συγκεκριμένα να ελεγχθεί η οικονομική αλλά και η ψυχολογική κατάσταση της 29χρονης για να διαπιστωθεί αν όντως μπορεί εκείνη να μεγαλώσει το παιδί, όπως εκείνη ήδη έχει εκφράσει ότι επιθυμεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 29χρονη έχει συνολικά τρία παιδιά και τώρα συζεί σε διαφορετικό χωριό με έναν Έλληνα.

 

 

ΠΗΓΗ: Cretapost.gr

enikos.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou