Newsitamea.gr
SPORT AMEA

1ο ανοιχτό τουρνουά πινγκ πομγκ Α.με.Α

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

10873020_10152896377159494_4664819566078237900_o

 

1 ανοιχτό τουρνουά πινγκ πομγκ Α.με.Α

Ο Πανελλήνιος Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων (Π.Α.Σ.Κ.Α) διοργανώνει Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στις 4 Ιανουαρίου 2015 με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος στο γυμναστήριο του συλλόγου που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης (Ε.Κ.Α) στο Ίλιον Αττικής.

Ο ΠΑΣΚΑ στις αρχές του χρόνου θα διοργανώσει το 1ο ανοιχτό τουρνουά πινγκ πονγκ αθλητών με αναπηρία.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές  των Αθλητικών Σωματείων Α.με.Α που είναι μέλη της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και έχουν δελτίο αθλητικής Ιδιότητας οποιουδήποτε αθλήματος.

Οι αθλητές καλούνται να προσκομίσουν τα πρωτότυπα θεωρημένα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας στην γραμματεία αγώνων πριν από την έναρξη των αγώνων. Αθλητές που δεν προσκομίσουν το θεωρημένο δελτίο δεν θα μπορούν να αγωνιστούν.

Λόγω του αναπτυξιακού χαρακτήρα του τουρνουά επιτρέπεται η συμμετοχή και σε αθλητές που δεν έχουν κατηγοριοποιηθεί στο αγώνισμα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Οι αθλητές που δεν έχουν επίσημη κατηγοριοποίηση (classification) και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο τουρνουά πρέπει να το δηλώσουν στην φόρμα συμμετοχής τους και υποχρεούνται να παρευρεθούν το Σάββατο 3/1/2015 στον ίδιο χώρο και ώρα που θα ανακοινωθεί μετά την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής για να λάβουν ανεπίσημη κατηγοριοποίηση (classification).

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι ανοιχτές μέχρι 31/12/ 2014  και αποστέλλονται στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις paska.athens@gmail.com και  hellenic_sfpd@eaom-amea.gr.

1 ανοιχτό τουρνουά πινγκ πομγκ Α.με.Α

 

sportsamea.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea