Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Είπε ψέματα ότι έχει καρκίνο για να κερδίσει χρήματα για την δόση της

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Είπε ψέματα ότι έχει καρκίνο για να κερδίσει χρήματα για την δόση της
Είπε ψέματα ότι έχει καρκίνο για να κερδίσει χρήματα για την δόση της

Η Μπρίτανι Οζαρόφσκι από τη Νέα Υόρκη προσέγγισε τους φίλους και τους γείτονές της, λέγοντας τους ότι υποφέρει από καρκίνο οστών και πως χρειάζεται χρήματα για την χημειοθεραπεία. Εκείνοι έσπευσαν να την βοηθήσουν στηρίζοντάς την οικονομικά, ενώ έπεισε και την γιαγιά της να πουλήσει το σπίτι της για να την ενισχύσει.

Με τη μόνη διαφορά, ότι η 21χρονη Οζαρόφσκι δεν έπασχε από καρκίνο, αλλά χρειαζόταν τα χρήματα για να αγοράσει τη δόση της. Για «κατάπτυστη απάτη», έκανε λόγο ο εισαγγελέας, ο οποίος δήλωσε πως η 21χρονη επιβαρύνεται με 24 κατηγορίες, εκ των οποίων και η εξαπάτηση.

Όπως είπε, μάλιστα, η νεαρή είχε αφήσει δοχεία σε καταστήματα της περιοχής της όπου αναγραφόταν ότι είναι καρκινοπαθής, αλλά δε μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά για την θεραπεία.

«Δεν υπήρχε καρκίνος, ούτε χημειοθεραπεία, ούτε ακτινοβολία. Υπήρχε μόνο ηρωίνη και ακόμα περισσότερη ηρωίνη», δήλωσε ο εισαγγελέας Τόμας Σπότα.

Εξήγησε δε, ότι μικρές επιχειρήσεις της δώρισαν 600 δολάρια, ενώ από την πώληση του σπιτιού της γιαγιάς της έλαβε 100.000 δολάρια. Προφανώς, όμως, δεν της ήταν αρκετό καθώς προχώρησε και στην δημιουργία ιστοσελίδας όπου περιέγραφε την κατάσταση της ζητώντας από τον κόσμο να την βοηθήσει για να σωθεί.

«Το 2011 διαγνώστηκα με καρκίνο στις ωοθήκες και στο στομάχι μου. Έπειτα από αρκετές θεραπείες, ακτινοβολία και χημειοθεραπεία κατάφερα να καταπολεμήσω τον καρκίνο. Ωστόσο επανεμφανίστηκε στον αριστερό μηρό μου τον Φεβρουάριο του 2012. Τότε έμαθα ότι πάσχω από καρκίνο οστών. Είχε φτάσει μέχρι την σπονδυλική μου στήλη και στον εγκέφαλό μου. Οπότε έπρεπε να υποβληθώ ξανά σε ακτινοβολία και χημειοθεραπεία. Όμως τα φάρμακα είναι πολύ ακριβά και η οικογένειά μου ήδη έχει πουλήσει τα πάντα. Επομένως, σας παρακαλώ βοηθήστε με», έγραφε το εισαγωγικό μήνυμα της νεαρής στην ιστοσελίδα της.

Η Οζαρόφσκι, βέβαια, παρά τις θεραπείες στις οποίες ισχυριζόταν ότι υποβαλλόταν, δεν είχε χάσει τα μαλλιά της και όταν την ρωτούσαν γιατί συμβαίνει αυτό, εκείνη απαντούσε ότι έπαιρνε πολύ δυνατές βιταμίνες. Όσο για τους μώλωπες στα χέρια της, οι οποίοι είχαν προκληθεί από τις ενέσεις ηρωίνης, απαντούσε ότι είχαν προκύψει από την χημειοθεραπεία.

Τελικά, οι μάσκες έπεσαν, όταν ένας άνδρας από τον οποίο ζήτησε χρήματα, την ρώτησε να του πει το όνομα του γιατρού της. Όταν εκείνη αρνήθηκε να απαντήσει, εκείνος υποπτεύθηκε και απευθύνθηκε στις αρχές, αποκαλύπτοντας την απάτη της.

 

 

www.protothema.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea