Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

18χρονη βρήκε στο facebook τον βιολογικό της πατέρα, τον… ερωτεύτηκε και θα τον παντρευτεί!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

18χρονη βρήκε στο facebook τον βιολογικό της πατέρα, τον… ερωτεύτηκε και θα τον παντρευτεί!

18χρονη βρήκε στο facebook τον βιολογικό της πατέρα, τον… ερωτεύτηκε και θα τον παντρευτεί!

Μία 18χρονη κοπέλα επανασυνδέθηκε με τον βιολογικό της πατέρα, με πολύ διαφορετικό τρόπο απ’ ότι θα περίμενε κανείς.

Η νεαρή τον έψαχνε για πολλά χρόνια και τελικά τον βρήκε μέσω Facebook. Οι δυο τους γνωρίστηκαν και τα τελευταία δύο χρόνια κατέληξαν να έχουν… σχέση. Ο πατέρας της, την είχε εγκαταλείψει σε ηλικία πέντε ετών και τελικά επέστρεψε στην ζωή της μια και καλή.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν και μιλώντας από το Facebook ανακάλυψαν ότι έχουν πολλά κοινά και έτσι αποφάσισαν να συναντηθούν από κοντά. Η νεαρή ισχυρίζεται ότι αμέσως ένιωσε ερωτική έλξη για τον πατέρα της: «Έβλεπα τον πατέρα μου για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και σκεφτόμουν “είναι τόσο ωραίος”».

Έλεγα στον εαυτό μου «τι στο καλό σκέφτεσαι; Τι δεν πάει καλά με εσένα;». Η σχέση τους γρήγορα έγινε έντονη και αφού έμεινε μαζί του για πέντε μέρες, συνειδητοποίησε πως υπάρχει μεταξύ τους σεξουαλική χημεία.

Γυρνώντας από μια βόλτα για ψώνια και μετά από ένα κολακευτικό σχόλιό του για το σώμα της, τα πράγματα ερωτική τροπή. Το βράδυ πάλευαν στο δωμάτιο και ενώ ήταν έτοιμη να κοιμηθεί, τον δάγκωσε.

Παραδέχτηκαν ότι είχαν δυνατά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο και κατέληξαν να κάνουν έρωτα. Επιμένει ότι δεν ένιωσε παράξενα ή άβολα που έχασε την παρθενιά της από τον πατέρα της. «Δεν το μετανιώνω καθόλου. Ήμουν χαρούμενη για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ερωτευτήκαμε βαθιά», σημείωσε η 18χρονη που σκοπεύει να παντρευτεί τον πατέρα της μόλις ολοκληρώσει τις σπουδές της.

http://www.koolnews.gr/

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika