Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ

16:22 Περιμένοντας τα φάρμακα…Αιμορροφιλικός και καρκινοπαθής

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αιμορροφιλικός και καρκινοπαθής 57χρονος από τη Χίο, αναγκάστηκε να στείλει εξώδικο διαμαρτυρία στον διοικητή και υποδιοικητή του….

ΓΝΑ Ιπποκράτειο επειδή αφενός κινδύνευσε η ζωή του, αφετέρου υπέστη ανήκεστο βλάβη στο πόδι λόγω καθυστέρησης στην αποστολή των απαραίτητων για τη ζωή του φαρμάκων.

Ο Δ. Παπαγιαννάκης είναι συνταξιούχος της Εθνικής Τράπεζας και πάσχει από την πιο σοβαρή μορφή αιμορροφιλίας ενώ το 2011 παρουσίασε και καρκίνο του παχέος εντέρου για τον οποίο χειρουργήθηκε επίσης στο ΓΝΑ Ιπποκράτειο.
Στη Χίο όπου διαμένει, οφείλει να έχει στο ψυγείο του τουλάχιστον 15.000 με 25.000 μονάδες του “παράγοντα πήξεως 6” ο οποίος λείπει παντελώς από τον οργανισμό του, καθώς κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να πεθάνει από αιμορραγία.
Τον περασμένο μήνα ο 57χρονος έπαθε μία από τις σοβαρότερες αιμορραγίες της ζωής του στο πόδι και παρά τις εκκλήσεις του στο νοσοκομείο όπου παρακολουθείται εδώ και 40 χρόνια, καθυστέρησαν 3 μέρες να του στείλουν τους παράγοντες πηκτικότητας που χρειαζόταν, με αποτέλεσμα -όπως λέει ο ίδιος- αφενός να κινδυνεύσει η ζωή του, αφετέρου να διαπιστωθεί με μαγνητική τομογραφία στο πόδι του στις αρχές Οκτωβρίου ότι έχει δημιουργηθεί μεγάλο αιμάτωμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπεραναλύεις τα πάντα; Τότε, χάνεις αυτές τις 4 χαρές στη ζωή

Efi Nika

Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: 6 συμβουλές για να μην επηρεάζει τον ύπνο σου

Efi Nika

Άνοια: Το ασυνήθιστο σύμπτωμα στον λαιμό που θα μπορούσε να είναι σημάδι

Γιώργος Newsitamea