Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μας υποχρέωσαν να πληρώσουμε ολόκληρο εισιτήριο για 28 μηνών παιδί με ειδικές ανάγκες.

ολόκληρο εισιτήριο για 28 μηνών παιδί με ειδικές ανάγκες.
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
ολόκληρο εισιτήριο για 28 μηνών παιδί με ειδικές ανάγκες.
Μας υποχρέωσαν να πληρώσουμε ολόκληρο εισιτήριο για 28 μηνών παιδί με ειδικές ανάγκες.
Από την Παρασκευή μαλώνω με την Ολυμπιακή..Μας υποχρέωσαν να πληρώσουμε ολόκληρο εισιτήριο για τη μικρή η οποία ειναι 28 μηνών και
δε στηρίζει ούτε το κεφάλι της γτ λεέι πρεπει να έχει θεση στο αεροπλανο κ οχι να καθεται πανω στους γονεις. Πείτε μου εσεις πως θα κατσει αυτο το υποτονικο παιδι σε θεση αεροσκαφους και τι ασφαλεια θα εχει….
 
Ονομάζομαι Χέλιου Κατερίνα,ταξιδέψαμε την Παρασκευή από Αθήνα για Χίο με την πτήση 766 με το σύζυγο και την κόρη μου η οποία είναι 28 μηνών και με ειδικές ανάγκες. 
 
Λόγω του ότι το παιδί είναι υποτονικό και δεν κάθεται αυτόνομα της είχαμε βγάλει εισιτήριο infant,στο αεροδρόμιο της Αθήνας μας είπαν ότι επειδή είναι άνω των 2 πρέπει να έχει δική της θέση στο αεροσκάφος για λόγους ασφαλείας,το οποίο το γνωρίζαμε ήδη αλλά επίσης γνωρίζουμε και το πρόβλημα του παιδιού μας και δεν το θεωρήσαμε αναγκαίο να έχει δική της θέση εφόσον δεν θα τη χρησιμοποιήσει.
 
 Οι κοπέλες στο check in ήταν πολύ εξυπηρετικές το αντίθετο με τον Supervisor κύριο Ανδρόπουλο ο οποίος είναι αγενής και απότομος και μόνο δυσφήμηση κάνει στην Olympic Air. 
 
Εκδόσαμε καινούριο εισιτήριο στη μικρή άδικα διότι η θέση δεν χρησιμοποιήθηκε αλλά εφόσον αυτό λέει ο κανονισμός της πολιτικής αεροπορίας το πράξαμε. Επειδή και επιστρέφοντας από τη Χίο με την πτήση 767 στις 11/11 θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα και η πτήση είναι γεμάτη σας παρακαλώ να μεριμνήσετε να βρεθεί θέση για να εκδοθεί εισιτήριο για τη μικρή.
 
 Επίσης εφόσον ο κανονισμός λέει τα παιδιά άνω των 2 ετών να έχουν δική τους θέση στο αεροσκάφος για λόγους ασφαλείας να μεριμνήσετε να υπάρχει και ειδικό κάθισμα για τα παιδιά με κινητικά προβλήματα το οποίο εξασφαλίζει την ασφάλειά τους κατά την πτήση, είναι πολύ άδικο να ωφελείστε οικονομικά χωρίς να παρέχετε την ανάλογη ασφάλεια σε παιδιά ΑΜΕΑ…και στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για ένα παιδί με βαριά ψυχοκινητική καθυστέρηση που ούτε το κεφάλι δε μπορεί να στηρίξει πόσο μάλλον να καθίσει μόνο του σε ένα αεροπορικό κάθισμα δεμένο μόνο από τη μέση.
 
 Να εξασφαλίσετε την ασφάλεια της κατά την πτήση από Χίο για Αθήνα στις 11/11 διότι δεν έχω σκοπό να την κρατάω δεμένη πάνω μου εφόσον πληρώνει εισιτήριο για να έχει δική της θέση και για οτιδήποτε συμβεί θα φέρετε εσείς την ευθύνη και για τις επόμενες φυσικά πτήσεις που θα ακολουθήσουν διότι το παιδί ταξιδεύει συχνά Αθήνα-Χίο-Αθήνα.
 
απο Χέλιου Κατερίνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

M M

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika