Newsitamea.gr
CELEBRITY

12 διάσημοι με σοβαρές ασθένειες!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

550_3

12 διάσημοι με σοβαρές ασθένειες!

Είναι πλούσιοι και διάσημοι! Κι όμως γνωστοί ηθοποιοί και τραγουδιστές υποφέρουν από ασθένειες, με τις οποίες έχουν δώσει μάχη για να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Μετά την Τζένιφερ Άνιστον που παραδέχτηκε ότι πάσχει από δυσλεξία – η οποία δεν είναι ασθένεια αλλά μαθησιακή δυσκολία – βρήκαμε 12 διάσημους και τις ασθένειες που έχουν σημαδέψει τη ζωή τους.

1.Ο Τομ Χανκς μπορεί να είναι ένας από τους πιο δικτυωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ… παραμένει όμως τρωτός… στις ασθένειες. Ο Χανκς έχει διαβήτη από τα 36 του χρόνια.

2.Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είναι μια από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Λίγο όμως κατάφερε να απολαύσει αυτή την επιτυχία, μιας και έχει διπολική διαταραχή. Είναι διεγνωσμένα bipolar και έχει νοσηλευτεί για να αντιμετωπίσει την κατάστασή της.

3.Η Μάιλι Σάιρους κυκλοφορεί ως επί το πλείστον γυμνή… κακώς όμως γιατί το να κρυώσει δεν θα κάνει καθόλου καλό στην καρδιά της. Το 2009 διαγνώστηκε με σοβαρή ταχυκαρδία. Από τότε κάνει … τα ίδια και χειρότερα!

4.Η σεξοβόμβα Πάμελα Άντερσον σόκαρε με την αποκάλυψη ότι έχει ηπατίτιδα C, η οποία επιβαρύνει αρκετά το συκώτι της. Από τότε που το ανακάλυψε δεν έκοψε τα κοκτέιλ, αλλά έγινε … φυτοφάγος.

5.Η Τόνι Μπράξτον διαγνώστηκε με σοβαρή μορφή λύκου και APS όταν ήταν μόλις 15 ετών. Ο θείος της έχει φύγει από τη ζωή από την ίδια ασθένεια.

6.Ο εκκεντρικός τραγουδιστής και δημιουργός Prince πάσχει από επιληπτικές κρίσεις. Σε συνέντευξή του το 2009 είχε παραδεχτεί ότι έχει επιληψία, και ότι η μητέρα και ο αδερφός του δεν μπορούσαν να τον διαχειριστούν όταν πάθαινε κρίσεις.

7.Η Σελίνα Γκόμεζ, το ποπ είδωλο της νέας γενιάς πάσχει από λύκο.

8.Η γνωστή ηθοποιός και κάτοχος Όσκαρ, Χάλι Μπέρι έχει διαβήτη από τα 22 της χρόνια. Είναι μια από τις ηθοποιούς που έχουν πασχίσει αυτό το θέμα υγείας να μην αποτελέσει εμπόδιο, ούτε ακόμα στο να γίνει μητέρα μετά τα 40.

9.Ο μεγάλος ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν πάσχει από χρόνια ινομυαλγία. Η ασθένεια προκαλεί αφόρητους χρόνιους πόνους στους μύες, στους τένοντες και στους ιστούς.

10.Η Σερ αποκάλυψε πρόσφατα ότι πάσχει [από το 1991] από σοβαρή καρδιακή πάθηση (Myalgicencephalomyelitis), που μπορεί να προκαλέσει βλάβες στον εγκέφαλο, στο γαστρεντερικό σύστημα και φυσικά στο καρδιακό σύστημα.

11.Η Κιμ Καρντάσιαν μοιάζει τόσο τέλεια… και όμως πάσχει από ψωρίαση!

12.Η ηθοποιός Κάθλιν Τέρνερ πάσχει από ρευματοειδή αρθρίτιδα. Όταν ο γιατρός της της είπε ότι θα περάσει όλη τη ζωή της σε αναπηρικό καροτσάκι… εκείνη τον απέλυσε!

 

www.real.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για την Κέιτ Μίντλετον: Μεγάλες χαρές 2 μήνες μετά την διάγνωση με καρκίνο – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ντόρα Μπακογιάννη για την μάχη με τον καρκίνο: Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να το κρύψω από τα παιδιά μου

Efi Nika