Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

12 ετεροθαλή αδέλφια από έναν δωρητή σπέρματος

12 ετεροθαλή αδέλφια από έναν δωρητή σπέρματος
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

12 ετεροθαλή αδέλφια από έναν δωρητή σπέρματος

12 ετεροθαλή αδέλφια από έναν δωρητή σπέρματος

Εάν προσέξει κανείς τα παρόμοια χαρακτηριστικά του προσώπου τους, τα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια είναι εύκολο να μαντέψει ότι τα τρία αγόρια είναι αδέλφια.

Ομως ο Μαξ Σίλβεργουντ και οι ετεροθαλείς του αδελφοί Λίαμ και Γκραντ προέρχονται από τρεις διαφορετικές οικογένειες και μάλιστα έχουν άλλα εννέα ετεροθαλή αδέλφια σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail.

Η παγκόσμια οικογένεια ανακαλύφθηκε όταν η μητέρα του εξάχρονου Μαξ, η Ελι Σίλβεργουντ, εντόπισε τους άλλους γόνους του δωρητή σπέρματος που η ίδια χρησιμοποίησε. Η μόνη πληροφορία που είχε ήταν ότι ο ανώνυμος πατέρας είναι Δανός με κωδικός δότη Dane 1421.

Η Ελι Σίλβεργουντ από την Οξφόρδη συνέλαβε τον Μαξ με τη βοήθεια δωρητή σπέρματος, επειδή ο πρώην σύζυγός της δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Καθώς ο γιος της μεγάλωνε, άρχισε να αναρωτιέται για το πώς θα έμοιαζαν τα άλλα αδελφάκια του Μαξ εάν υπήρχαν. Ετσι έδωσε τα στοιχεία της σε αμερικανική βάση δεδομένων (Donor Sibling Registry) η οποία επιτρέπει σε οικογένειες με παιδιά από δωρητές σπέρματος να εντοπίζουν η μία την άλλη.

Αρχισε να έρχεται σε επαφή με όποιον είχε σχέση με το δωρητή Dane 1421 και μέσα στα επόμενα δύο χρόνια επικοινώνησε με εννέα οικογένειες οι οποίες είχαν οκτώ αγόρια και ένα κορίτσι. «Ενας από τους πρώτους που ήλθαν σε επαφή μαζί μου ήταν η μητέρα του Λίαμ, η Μαίρη… Μου έστειλε με email μια φωτογραφία του Λίαμ και με πήραν τα δάκρυα αμέσως μόλις την είδα. Ηταν φτυστός ο Μαξ», είπε η κ. Σίλβεργουντ στη «Ντέιλι Μέιλ».

Η πρώτη συνάντηση των δύο οικογενειών πραγματοποιήθηκε όταν η κ. Σίλβεργουντ και ο Μαξ πήγαν στο Τέξας για να κάνουν Χριστούγεννα μαζί με τον Λίαμ και τον Γκαρντ που έχουν διαφορετικές μητέρες.

 

Πηγή: Τα Νέα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika