Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

11:45 Δωρεάν Οφθαλμολογικές εξετάσεις 11 Οκτωβρίου

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένας συνάνθρωπός μας τυφλώνεται κάθε 5 λεπτά και ένα παιδί κάθε λεπτό. Στη χώρας μας η αναλογία τυφλών είναι 22 ανά 100.000 κατοίκους, ενώ πάνω από 30.000 άτομα .
.άνω των 60 ετών, εμφανίζουν υγρή ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, μια από τις κυριότερες αιτίες που οδηγούν στη τύφλωση.
Στις 11 Οκτωβρίου γιορτάζουμε τη Παγκόσμια μέρα Όρασης, η οποία είναι αφιερωμένη στην πρόληψη της τύφλωσης. Η όραση είναι μια από τις πέντε πολύτιμες αισθήσεις μας. Οι επιστήμονες τονίζουν, πως η μάχη με την τυφλότητα μπορεί να κερδηθεί με τη συχνή πρόληψη.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Όρασης, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων Grand Optical, συμβάλουν στην έγκαιρη διάγνωση προβλημάτων όρασης. Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προσφέρει δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις, από τις 8 έως της 13 Οκτωβρίου και τα Grand Optical δωρεάν λέπτυνση φακών.
Μην περιμένετε να μειωθεί η όραση σας για να επισκεφθείτε τον γιατρό, κλείστε ραντεβού για δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, τηλεφωνώντας στο 210 6157228 ή στο Ιατρικό Ψυχικού, τηλεφωνώντας στο 210 6974044. Επίσης, πληροφορίες παρέχουν όλα τα καταστήματα της Grand Optical.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρέθυμνο: αστυνομικός έσωσε 6χρονη και τον μπαμπά της από βέβαιο πνιγμό

Penni Syggrou

Άρπαξε τον σταυρό και την χτύπησε: Χαμός σε κηδεία πάνω από τον τάφο του νεκρού, ο αδερφός τσακώθηκε με τη νύφη – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πελώριο, πιο μεγάλο και από ΙΚΕΑ: Αυτό είναι το νέο υπερκατάστημα των ZARA που ανοίγει άμεσα στην Αθήνα

Efi Nika