Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

10χρονος νιώθει ξαφνικά ΚΑΤΙ να του δαγκώνει το χέρι. Μόλις κοίταξε το δάχτυλό του, πάγωσε από τον Φόβο του!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο Matthew Mitchell, είναι ένα 10χρονο αγόρι που πρόσφατα έζησε μια εφιαλτική εμπειρία.

Όλα έγιναν, την ώρα που βοηθούσε τους γονείς του να καθαρίσουν την αυλή του σπιτιού τους στο Berkeley Vale της Αυστραλίας. Ήταν καλοκαίρι και ο Matthew έτρεχε τριγύρω χωρίς να φοράει παπούτσια. Μόλις πήγε να πάρει τα παπούτσια του, αισθάνθηκε έναν οξύ πόνο στο χέρι του που τον έκανε να ουρλιάξει.

Όταν οι γονείς του έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει, τρομοκρατημένοι αντίκρισαν ένα μεγάλο δάγκωμα στο χέρι του και έναν μεγάλο ιστό αράχνης μαζί.

1

«Είχε κολλήσει πάνω μου και δεν μπορούσα να τη βγάλω με τίποτα», είπε ο Matthew.

Η Αυστραλία έχει αμέτρητα τρομακτικά ζώα: φίδια, κροκόδειλους, καρχαρίες και πολλά άλλα. Η Αυστραλιανή χοάνη-αράχνη με ιστό, είναι από τις πιο δηλητηριώδεις αράχνες του κόσμου. Το δηλητήριό της μπορεί να δράσει πλήρως μέσα σε 15 λεπτά και μπορεί να γίνει θανατηφόρο. Οι γονείς του Matthew το γνώριζαν αυτό, για αυτό και έσπευσαν κατευθείαν στην τοπική κλινική.

2

Αλλά για κακή τους τύχη, η κλινική ήταν κλειστή και έτσι έπρεπε να βρουν αλλού βοήθεια. Όντας σε απόγνωση, πήγαν σε ένα τοπικό φαρμακείο όπου το προσωπικό του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες, χρησιμοποιώντας ένα σχισμένο πουκάμισο για να δέσει καλά το χέρι του παιδιού, ώστε το δηλητήριο να μην εξαπλωθεί και στο υπόλοιπο σώμα του. Στη συνέχεια, κάλεσαν ασθενοφόρο και η αγωνία δεν είχε σταματημό.

Τέλος, στις 6:00 μ.μ., το ασθενοφόρο έφτασε. Ο Matthew όμως, έδειχνε σημάδια σοβαρής δηλητηρίασης και τη στιγμή που έφτασε στο Νοσοκομείο, η κατάστασή του ήταν κρίσιμη. Ο Matthew είχε σπασμούς, έβγαζε αφρούς από το στόμα του και ίδρωνε έντονα. Οι γιατροί ήξεραν ότι ο χρόνος τελειώνει, το ίδιο και οι επιλογές. Έτσι, αποφάσισαν να πάρουν μια ακραία απόφαση. Ο Matthew έλαβε την υψηλότερη δόση αντιδότου, που χορηγήθηκε ποτέ στην Αυστραλία. Συνολικά, έλαβε δώδεκα φιαλίδια – το προηγούμενο ρεκόρ ήταν μόνο τέσσερα.

3

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά για τον Matthew και το αντίδοτο έδρασε γρήγορα. Αν δεν είχαν δέσει το χέρι του στο φαρμακείο και δεν είχαν ακολουθήσει όλα αυτά στο νοσοκομείο, θα μπορούσε να μην τα είχε καταφέρει.

Όσο ο Matthew και οι γονείς του βρίσκονταν στο νοσοκομείο, η δίδυμη αδελφή του και ένας οικογενειακός φίλος κατάφεραν να πιάσουν την αράχνη που τον είχε δαγκώσει. Την μετέφεραν στο Australian Reptile Park, όπου θα την χρησιμοποιούσαν για να κάνουν κι’ άλλο αντίδοτο.

4

Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον Matthew, που θα πρέπει να του απονεμηθεί το βραβείο του Spiderman. Το δηλητήριο της συγκεκριμένης αράχνης, είναι αρκετά ισχυρό για να σκοτώσει έναν ενήλικα μέσα σε μόλις 15 λεπτά.

Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία τόσο για το παιδί, όσο και για την οικογένειά του!

 

fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μαύρη» καθαρά Δευτέρα: Nεκρή 25χρονη: Οι συγκλovιστικές φωτογραφίες που δείχνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Efi Nika

Φρίκη με 21χρονο: Έπεσε από τη γέφυρα της Χαλκίδας και τον βρήκαν σε αυτή την κατάσταση

Efi Nika

Νεαρός γιατρός έγινε βοηθός του χειρουργού που τον έσωσε όταν ήταν 10 ετών

Efi Nika