Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

10:32 Εργαστήριο θανάτου στην Αθήνα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Νέο, φθηνό και θανατηφόρο συνθετικό ναρκωτικό όχι μόνο έχει γίνει ανάρπαστο στις πιάτσες των τοξικομανών της Αθήνας, αλλά παρασκευάζεται….

και στις γειτονιές της. Πρόκειται για την κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη με την ονομασία shisha, διεγερτική ουσία της οποίας η επήρεια μοιάζει με αυτή της κοκαϊνης και επιφέρει το θάνατο του χρήστη σε έξι μήνες.

Σύμφωνα με την Espresso, στη Δίωξη Ναρκωτικών έφτασνα αρχικά φήμες πως είναι δυνατόν στην ευρύτερη περιοχή του λόφου του Στρέφη να λειτουργεί εργαστήριο όπου παρασκευάζεται ο “συνθετικός θάνατος”.
Το τελευταίο διάστημα οι φήμες αυτές άρχισαν να αποκτούν τη μορφή συγκεκριμένων πληροφοριών, με αποτέλεσμα στην ΕΛ.ΑΣ. να βρίσκονται σε εγρήγορση, καθώς η περιοχή ανήκει στην “κόκκινη ζώνη” και χρήζει ειδικού χειρισμού όσον αφορά επεμβάσεις της αστυνομίας.
Οι συγκεκριμένες πληροφορίες, μάλιστα, συνοδεύτηκαν και με την ανακάλυψη shisha στα χέρια τοξικομανών στην οδό Τοσίτσα, παραπλεύρως του Πολυτεχνείου.
Oλα αυτά, κάνουν τους αστυνομικούς να προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο, πράγματι να έχουν εγκαταστήσει αλλοδαποί, εργαστήριο για την παρασκευή της κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης σε κάποιο χώρο της περιοχής των Εξαρχείων.
Πηγή: Espresso

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika