Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

10 Συγκλονιστικές Φωτογραφίες Τοκετών, που Δείχνουν ΠΩΣ είναι να Γίνεσαι Παρένθετη Μητέρα. Η Τελευταία θα σας Καθηλώσει!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

3

10 Συγκλονιστικές Φωτογραφίες Τοκετών, που Δείχνουν ΠΩΣ είναι να Γίνεσαι Παρένθετη Μητέρα. Η Τελευταία θα σας Καθηλώσει.

Όταν η Kim Overton έμαθε ότι είχε ινομυώματα της μήτρας, ήταν μια 34χρονη προσωπική γυμνάστρια, που μόλις κυκλοφόρησε ένα βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής.

Σε εκείνο το σημείο της ζωής της, το να αποκτήσει παιδιά δεν υπήρχε σαν σχέδιο στο μυαλό της. «Αλλά όταν ακούς τη λέξη όγκος και μήτρα στην ίδια πρόταση, δεν έχεις παρά να να ανησυχήσεις. Θα ήμουν εντάξει; Και θα μπορέσω να κάνω παιδιά;» αναρωτήθηκε. 

Ο γιατρός την διαβεβαίωσε ότι η αφαίρεση των ινομυωμάτων δεν θα είχε αντίκτυπο στη γόνιμότητά της, αλλά την προειδοποίησε ότι αν ήθελε να αποκτήσει παιδιά βιολογικά, θα έπρεπε να το κάνει μέσα στα επόμενα 5 χρόνια.

Στα 39 της, η Kim γέννησε το πρώτο της γιο. Ήταν μια ανύπαντρη μητέρα, καθώς αποφάσισε να ξεκινήσει οικογένεια χωρίς σύντροφο.

Τον επόμενο χρόνο, η Kim αποφάσισε ότι παρά τις επιπλοκές, θα χάριζε την αγάπη της και σε ένα άλλο μωρό. «Αν και τα ινομυώματα και τα σαράντα δεν έκαναν τα πράγματα εύκολο, ήμουν αποφασισμένη να κάνω δεύτερο παιδί,» γράφει στο blog της.

Παρά τις απογοητεύσεις, οι εξετάσεις αποκάλυψαν την πραγματική αλήθεια. «Μου είπαν οι γιατροί ότι τα ινομυώματα ήταν η αιτία που δεν υπήρχε εγκυμοσύνη.»

Τότε της ήρθε η ιδέα της παρένθετης εγκυμοσύνης. Ήταν ικανή να είναι μαμά, απλά «χρειαζόταν μια νέα μήτρα,» γράφει αστειευόμενη.

Η 26χρονη κόρη της ξαδέρφης της, η Cydnee, εισάκουσε τις προσευχές της. Αλλά σχεδόν μετά από δύο χρόνια προσπαθειών, καμία τεχνητή γονιμοποίηση δεν πέτυχε.

«Σχεδόν τα παράτησα. Το συναισθηματικό βάρος ήταν πολύ βαρύ.» Αλλά μια εβδομάδα αργότερα, έμαθε ότι η Cydnee ήταν έγκυος μια εβδομάδα αργότερα, αλλά υπήρχε μια επιπλοκή.

Με τη στήριξη του άντρα της, τον οποίο γνώρισε όταν ξεκίνησε τη διαδικασία παρένθετης εγκυμοσύνης, έκαναν μια ακόμα προσπάθεια. Και πέρυσι τον Ιούλιο, η Cydnee έμεινε έγκυος ξανά.

Η φωτογράφος Leilani Rogers, ήταν εκεί όταν ο ο γιος της ήταν έτοιμος να έρθει στον κόσμο.

2

«Η παρένθετη εγκυμοσύνη είναι το ίδιο ξεχωριστή και όμορφη με την φυσιολογική εγκυμοσύνη και γέννα, και χωρίς εκείνη, ο γιος μας Όλιβερ δεν θα ήταν εδώ σήμερα,» αναφέρει η Kim.

3

«Το παιδί μπορεί να μην είναι στη κοιλιά σου, αλλά περνάς 9 μήνες προετοιμασία για τη γέννησή του, και θα είσαι ο γονιός του παιδιού.»

4

5

6

7

 

 

goodhousekeeping.com,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λουκία Κασαμάκη: Η 11χρονη εκ γενετής τυφλή που δίνει μαθήματα ζωής – ΦΩΤΟ

Efi Nika