Newsitamea.gr
ΧΡΗΣΙΜΑ

10 Πανέξυπνοι Τρόποι για να χωρέσετε Όλα σας τα Ρούχα σε μία Μόνο Βαλίτσα. Ο 9ος είναι Χρυσός!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

5

10 Πανέξυπνοι Τρόποι για να χωρέσετε Όλα σας τα Ρούχα σε μία Μόνο Βαλίτσα. Ο 9ος είναι Χρυσός.

Αν η ετοιμασία της βαλίτσας των διακοπών είναι για εσάς πονοκέφαλος, καθώς θέλετε να πάρετε όλα τα απαραίτητα, αλλά δε γνωρίζετε πως θα τα καταφέρετε, τότε οι παρακάτω χρήσιμες συμβουλές θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους.

Τα παρακάτω παραδείγματα θα σας βοηθήσουν να πακετάρετε τα πράγματά σας, ακόμη και σε μικρού μεγέθους βαλίτσα.

1. Βάζουμε τα πράγματα σε τυλιγμένα ρολά αντί για στοίβες

1

Για να τσαλακώνονται λιγότερο τα ρούχα και για να πιάνουν ελάχιστο χώρο, το καλύτερο είναι να τα τυλίξετε σε σφιχτά ρολά, και όχι να τα στοιβάξετε το ένα πάνω από το άλλο.

Έτσι θα μπορέσετε να πάρετε 3 σορτσάκια, 3 παντελόνια, 3 τζιν, φούστα, 2 μαγιό, 3 λεπτά φούτερ, 10 μπλουζάκια, 5 πουκάμισα, και 4 φορέματα.

2. Χρησιμοποιούμε σακούλες που μπορούμε να αφαιρέσουμε τον αέραы

2

 

Οι σακούλες από τις οποίες μπορούμε να αφαιρέσουμε τον αέρα με ηλεκτρική σκούπα, μπορούν να μας βοηθήσουν σημαντικά να μεταφέρουμε ρούχα που πιάνουν αρκετό χώρο: μπουφάν, παιδικά ρούχα, λούτρινα παιχνίδια και λευκά είδη. Στην επιστροφή, μπορούμε μέσα σε αυτές τις σακούλες να βάλουμε βρώμικα ρούχα.

3. Ακολουθούμε την αρχή της «πυραμίδας» 

 

3

 

Κατά μήκος των τοιχωμάτων της βαλίτσας τοποθετούμε τα παπούτσια, και στη συνέχεια κατά μήκος του πάτου της βαλίτσας τοποθετούμε ρούχα που είναι μακριά, όπως τα παντελόνια ή φορέματα, ώστε με τις άκρες που θα περισσεύουν να σκεπάσουμε τα πράγματα που θα βάλουμε από πάνω.

4. Δεν παίρνουμε μαζί μας ομπρέλες

 

4

 

Δεν παίρνουμε μαζί μας στις διακοπές την αγαπημένη μας ομπρέλα, και προτιμάμε να πάρουμε ένα αδιάβροχο.

5. Παίρνουμε μαζί μας μικρές εκδόσεις καλλυντικών και προϊόντων υγιεινής

5

 

Όσο και να θέλουμε να πάρουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα ομορφιάς και καθαρισμού, αλλά δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάτε περιττό βάρος για λίγες μέρες. Προτιμήστε μικρά μπουκαλάκια, που θα σας χρησιμεύσουν εξάλλου για τις μέρες των διακοπών.

6. Βολεύουμε πρακτικά τα ψιλπράγματα

6

Αφαιρούμε τα κορδόνια από παπούτσια, και βολεύουμε τις κάλτσες μέσα στο εσωτερικό των παπουτσιών, και άλλα ψιλοπράγματα τα βολεύουμε στις τσέπες της βαλίτσας, ή στο νεσεσέρ με τα καλλυντικά. Τα κοσμήματα τα τοποθετούμε σε θήκη.

7. Θήκες για πιο ιδιαίτερα ρούχα

7

 

Για πιο καλά ρούχα, όπως πουκάμισα, τουαλέτες και σακάκια, δεν μπορούμε να τα τυλίξουμε, όπως τα απλά ρούχα. Για να τα μεταφέρουμε, τα βάζουμε μέσα σε ειδικές θήκες, που έχουν γάντζο και μπορούμε να τα κρεμάσουμε εύκολα στο αυτοκίνητο ή στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

8. «Ελαχιστοποιούμε» τη φαρμακευτική αγωγή

8

 

Δε παίρνουμε μαζί μας όλο το φαρμακείο του σπιτιού. Αρκεί να πάρουμε μαζί μας τα βασικά χάπια που θα χρειαστούμε για εκείνες τις μέρες, χωρίς τα κουτιά. Μπορούμε να τα βάλουμε μέσα στο εσωτερικό των παπουτσιών για να μη πιάνουν χώρο.

9. Δεν αφήνουμε κενά

9

 

Ακόμα και αν θέλουμε να αφήσουμε χώρο για σουβενίρ, μην αφήνετε ανάμεσα στα ρούχα κενά, διαφορετικά θα γίνουν ένα κουβάρι και θα τσαλακωθούν. Εναλλακτικά μπορείτε να τσαλακώσετε χαρτιά και να βάλετε ενδιάμεσα ή να προσθέσετε κάποια επιπλέον πράγματα.

10. Μην παίρνετε μαζί τα πάντα, αφήστε και κάτι πίσω σας!

10

 

Η θήκη του λάπτοπ, η θήκη της φωτογραφικής μηχανής, και το σεσουάρ μπορούν να μείνουν σπίτι. Αν είναι απαραίτητο να πάρετε το λάπτοπ, τυλίξτε το με κάποιο παρεό, και το σεσουάρ συνήθως υπάρχει στα ξενοδοχεία. Παιδικά παιχνίδια και υποβρύχιες μάσκες μπορείτε να αγοράσετε επί τόπου.

5 επιπλέον μυστικά: 

11

 

1. Αν τυλίξετε τον φορτιστή μπαταρίας, τα ακουστικά και άλλα καλώδια γύρω από μια παλιά πιστωτική κάρτα, τότε δεν θα μπερδευτούν.

2. Αν βάλετε κάποιο εύθραυστο αντικείμενο μέσα σε μια κάλτσα και στη συνέχεια σε ένα παπούτσι μέσα στη βαλίτσα, τότε ακόμη και με το ισχυρότερο ταρακούνημα δεν θα σπάσει.

3. Αν βάλετε ένα ζευγάρι παπούτσια μέσα σε ένα κάλυμμα μιας χρήσης για το μπάνιο, τότε τα παπούτσια δεν θα λερώσουν άλλα πράγματα.

4. Αν διπλώσετε κάλτσες μέσα σε ένα αγαπημένο σουτιέν, τότε κατά την μεταφορά δεν θα παραμορφωθούν τα cups.

5. Αν αφαιρέσετε το καπάκι από το σαμπουάν ή το αφρόλουτρο, και τεντώσετε πλαστική μεμβράνη κουζίνας και ξαναβάλετε το καπάκι, τότε δεν έχετε να ανησυχείτε για διαρροές σαμπουάν.

 

 

adme.ru,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Μούχλα και υγρασία στο σπίτι: 5 αποτελεσματικοί τρόποι για να την εξαφανίσετε μια και καλή

newsitamea

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea