Newsitamea.gr
SPORT AMEA

10 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

anaparastasi-tis-vradias-pou-o-oskar-pistorious-skotose-ti-syntrofo-tou

 

10 μήνες στη φυλακή!

Σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών καταδικάστηκε τελικά ο Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος στις 12 Σεπτεμβρίου είχε κριθεί ένοχος για την ανθρωποκτονία εξ αμελείας της συντρόφου του, Ρίβα Στέενκαμπ στις 14 Φεβρουαρίου του 2013.

Η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση της τελικής ποινής αναγνώστηκε από την πρόεδρο του κακουργιοδικείου της Πρετόριας, Τοκοζίλε Μασίπα, μέσα σε απόλυτη σιγή, με τον Πιστόριους να ακούει ψύχραιμος και χωρίς να αντιδράσει την απόφαση. Παράλληλα, ο γνωστός Παραολυμπιονίκης καταδικάστηκε και σε φυλάκιση τριών ετών με αναστολή για άσκοπη χρήση πυροβόλου όπλου, καθώς είχε πυροβολήσει κάτω από το τραπέζι πολυσύχναστου εστιατορίου στο Γιοχάνεσμπουργκ.

«Η απόφαση είναι δική μου και μόνο δική μου», φρόντισε να επισημάνει η δικαστής Μασίπα στην αρχή της διαδικασίας, διευκρινίζοντας ότι στόχος της ήταν «η επίτευξη της σωστής ισορροπίας μεταξύ της τιμωρίας, της αποτροπής και της αποκατάστασης».

Όπως δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του Πιστόριους, Μπάρι Ρου, ο πελάτης του αναμένεται να παραμείνει στη φυλακή για 10 μήνες, με το υπόλοιπο της ποινής να εκτίεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

sportsamea.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea