Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ

10 Φυσικοί τρόποι για να ελαττώσετε αισθητά τις Ραγάδες μέσα σε λίγες μόνο ημέρες!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Ειδικά μετά τον τοκετό ή την απότομη απώλεια κιλών, είναι αρκετά συνηθισμένο να παρατηρούμε ραγάδες στο σώμα μας, κυρίως στην κοιλιά και τους μηρούς, ακόμα και στο στήθoς μερικές φορές.

Κι επειδή καμία γυναίκα δεν θέλει να έχει ουλές στο σώμα της (ακόμη κι αν είναι απόδειξη ότι είναι μια ευτυχισμένη μανούλα), συγκεντρώσαμε για εσάς 10 φυσικές λύσεις για να ελαττώσετε αισθητά τις ραγάδες μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

10. Καστορέλαιο

1

Το καστορέλαιο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία διαφόρων παθήσεων του δέρματος όπως ρυτίδες, κηλίδες λόγω ηλικίας, κρεατοελιές, λεπτές γραμμές και σπυράκια. Απλώστε το λάδι και κάντε μασάζ στην περιοχή για 10 λεπτά.

9. Aloe Vera

2

Απλώστε aloe vera gel στην περιοχή του δέρματος και αφήστε το για 15 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Επαναλάβετε καθημερινά για καλύτερα αποτελέσματα.

8. Ασπράδι αυγού

3

Χτυπήστε μερικά ασπράδια και χρησιμοποιήστε τα ως μάσκα στην περιοχή. Αφήστε τη μάσκα να ξεραθεί και πλύνετε την περιοχή με κρύο νερό. Στη συνέχεια, μπορείτε να βάλετε ελαιόλαδο για ενυδάτωση.

7. Χυμός λεμονιού

4

Μπορείτε να απλώσετε φρέσκο χυμό λεμονιού απευθείας πάνω στις ραγάδες με κυκλικές κινήσεις. Αφήστε το να «καθίσει» για τουλάχιστον 10 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

6. Ζάχαρη

5

Χρησιμοποιήστε τη ζάχαρη μαζί με αμυγδαλέλαιο και μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού. Κάντε μασάν στο δέρμα για λίγα λεπτά πριν μπείτε για ντους.

5. Χυμός πατάτας

6

Χρησιμοποιήστε χοντρές φέτες πατάτας και τρίψτε απαλά πάνω στις ραγάδες για λίγα λεπτά. Το άμυλο της πατάτας θα βοηθήσει στην μείωση των ραγάδων.

4. Αλφάλφα

7

Τρίψτε τα φύλλα μέχρι να γίνουν σκόνη και ανακατέψτε με έλαιο χαμομηλιού για να φτιάξετε πάστα. Κάντε μασάζ στην περιοχή δύο ή τρεις φορές την ημέρα.

3. Βούτυρο κακάο

8

Εφαρμόζεται απευθείας στην περιοχή τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

2. Ελαιόλαδο

9

Κάντε μασάζ με ζεστό έξτρα παpθένο ελαιόλαδο στην περιοχή. Όχι μόνο θα μειώσει τις ραγάδες σας, αλλά και θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος.

1. Νερό

10

Πίνετε 8-10 ποτήρια νερό κάθε μέρα για να μείνετε καλά ενυδατωμένες.

2

 

 

 

Witty Feed,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρπης ζωστήρας: Πώς μεταδίδεται, οι επιπλοκές, η προστασία (και από τις υποτροπές)

Efi Nika

Απόρριψη: Όταν πονάει η ψυχή μας

Efi Nika

Ανήκετε στο 10% των σπάνιων ανθρώπων παγκοσμίως; Είναι απλό να το διαπιστώσετε

Efi Nika