Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

10 εβδομάδες θεραπείας με μέλι και τσάι από βότανα ! Δοκιμάστε την

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

10-evdomades-therapias-me-meli-ke-tsai-apo-votana

10 εβδομάδες θεραπείας με μέλι και τσάι από βότανα

Σας αρέσει το μέλι; Γνωρίζατε ότι το μέλι είναι ένα συστατικό που δεν χαλάει εάν αποθηκεύεται σωστά και μπορεί να είναι απολύτως εντάξει για χίλια χρόνια;

Το μέλι έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και την ιδιότητα να καθαρίζει τον οργανισμό σας. Περιέχει μυρμηκικό οξύ και καταστρέφει όλους τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς και επίσης δρα αντιβακτηριακά. Το μέλι είναι τροφή που ενισχύει και τρέφει το σώμα. Το κάνει ανθεκτικό στις ασθένειες. Είναι εύπεπτο, βοηθάει στο σχηματισμό νέων κυττάρων και αυξάνει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα.

Επιπλέον θα σας παρουσιάσουμε τη θεραπεία με μέλι και τσάι από βότανα η οποία είναι η παραδοσιακή θεραπεία για πολλές ασθένειες. Θεραπεία και τον καθαρισμό του σώματος, φυσικά, αν γίνει σωστά. Με το σύγχρονο τρόπο ζωής πολλοί έχουν προβλήματα υγείας, όπως χρόνια κόπωση, στρες, αναιμία, και κακή διατροφή. Δεδομένου ότι όλοι θα θέλαμε να αναγεννηθούν και να βελτιώσουν την υγεία τους, αυτή η θεραπεία με μέλι και τσάι από βότανα είναι ιδανική για την βελτίωση της.

Κατά τη διάρκεια 10 εβδομάδων, θα πρέπει να πίνετε το τσάι από βότανα με μέλι σε μικρές γουλιές τρεις φορές την ημέρα.

Μισό φλιτζάνι ή 100 ml τσάι από βότανα (αποτελείται από μισό κουταλάκι του γλυκού *αχιλλέα (μυριόφυλλο) και χαμομήλι) θα πρέπει να καταναλώνεται μία ώρα πριν από το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό γεύμα. Όταν το τσάι γίνεται χλιαρό, προσθέτουμε τα παρακάτω ποσά από το μέλι. Ανάλογα με την εβδομάδα που είστε να προσπαθήσετε να βγάλετε όλη τη θεραπεία.

*Η Αχιλλέα η χιλιόφυλη (Αchillea millefolium) ή αγριαψιθιά, χρησιμοποιούνταν σαν δυναμωτικό και πικρό τονωτικό και όλα τα είδη των πικρών αλκοολούχων ποτών (bitters) παρασκευαζόταν από αυτό. Η Αχιλλέα θεωρείται από τους αρχαίους χρόνους ένα αποτελεσματικό επουλωτικό. Η ονομασία και η φήμη της έχουν προέλθει από αυτή την ιδιότητα – σύμφωνα με τη Μυθολογία το βότανο δόθηκε στον Αχιλλέα από τον Κένταυρο Χείρων . Η Αχιλλέα θεωρείται ισχυρά εφιδρωτική με αποτέλεσμα ένα ζεστό ρόφημα να προκαλεί θεραπευτικό ιδρώτα που αποτοξινώνει το σώμα.

Πρώτη εβδομάδα: Μισό κουταλάκι του γλυκού μέλι αραιωμένο σε κάθε φλιτζάνι τσάι

Δεύτερη εβδομάδα: 1 κουταλάκι του γλυκού αραιωμένο σε κάθε φλιτζάνι τσάι

Τρίτη εβδομάδα: Ενάμιση κουταλάκι του γλυκού μέλι

Από την τέταρτη και στην έβδομη εβδομάδα: 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι σε κάθε φλιτζάνι τσάι

Όγδοη εβδομάδα: Ενάμιση κουταλάκι του γλυκού μέλι σε κάθε φλιτζάνι τσάι

Ένατη εβδομάδα: 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι σε αραιωμένο σε κάθε φλιτζάνι τσάι

Δέκατη εβδομάδα: Μισό κουταλάκι του γλυκού μέλι αραιωμένο σε κάθε φλιτζάνι τσάι.

Είναι καλύτερο να κάνετε ολόκληρο το ποσό του τσαγιού το πρωί και προσθέστε την απαιτούμενη ποσότητα μελιού στη συνέχεια. Πίνετε επαρκή ποσότητα το πρωί. Το υπόλοιπο να το κρατήσετε σε ένα θερμός και πίνετε το ποτό το απόγευμα και το βράδυ σε μικρές γουλιές. Εάν το κάνετε κανονικά, η θεραπεία καθαρισμού του σώματος με μέλι και τσάι βοτάνων θα σας ωφελήσει και θα βελτιώσει τη συνολική υγείας σας.

Συνιστάται να μην καταναλώνετε κρέας, αλκοόλ και να μην καπνίζεται κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Ο συνδυασμός του μελιού και του τσαγιού έχει σχεδιαστεί για να καθαρίσει το σώμα σας και να μεταφέρει ταυτόχρονα τα καλύτερα συστατικά του μελιού με έναν ιδανικό τρόπο. Πολυάριθμοι οι χρήστες της θεραπείας αυτής και έχει βοηθήσει πολλές ασθένειες να ξεπεράσουν την συμβατική ιατρική. Σε περίπτωση που η συμβατική ιατρική δεν μπορεί να βοηθήσει, αυτή η θεραπεία μπορεί.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υψηλή χοληστερόλη: 9 συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε

Γιώργος Newsitamea

Καούρες: Ποιες τροφές τις επιδεινώνουν και ποιες ανακουφίζουν – Μία διαιτολόγος συμβουλεύει

Efi Nika

Μπορεί ένα ακτινίδιο να βελτιώσει τον ύπνο; Ναι, μαζί με άλλα τρία τρόφιμα που υπόσχονται «όνειρα γλυκά»

Δημήτρης