Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΦΡΙΚΗ: Οι Τζιχαντιστές σφάζουν παιδιά στη Μοσούλη(ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

080814193635_5406.jpg

ΦΡΙΚΗ: Οι Τζιχαντιστές σφάζουν παιδιά στη Μοσούλη(ΦΩΤΟ)

Η σφαγή των νηπίων! – Τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν παιδιά Χριστιανών στην Μοσούλη … βιάσουν τις μητέρες τους και κρεμάσουν τους πατέρες τους από τα δέντρα.- Όσα κατέφυγαν στα βουνά πεθαίνουν από πείνα και δίψα!

Για γενοκτονία των Χριστιανών κατοίκων της Μοσούλης κάνει λόγο το αμερικανικό δίκτυο CNN, το οποίο φιλοξένησε τις δηλώσεις ενός επιχειρηματία που μένει στην Καλιφόρνια, αλλά έχει καταγωγή από το Βόρειο Ιράκ.

Η εικόνες που περιέγραψε είναι συγκλονιστικές. Όπως είπε, Τζιχαντιστές δεν διστάζουν να αποκεφαλίσουν μικρά παιδιά, να βιάσουν τις μητέρες τους και να κρεμάσουν τους πατέρες τους από τα δέντρα.

iraq1.jpg

«Αυτή την στιγμή, 3.000 Χριστιανοί εγκαταλείπουν τα σπίτια τους στο Ιράκ για να γλιτώσουν την ζωή τους. Αποκεφαλίζουν μικρά παιδιά. Και τις μανάδες τους και τους πατεράδες τους. Ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί τόσο μεγάλο κακό εδώ και πολλές δεκαετίες. Υπάρχει ένα πάρκο στην Μοσούλη όπου αποκεφάλισαν παιδιά και έβαλαν τα κεφάλια τους σε παλούκια! Αυτά είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Κάνουν τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα που μπορείτε να φανταστείτε», δήλωσε ο επιχειρηματίας.

iraq2.jpg

Οι φανατικοί Ισλαμιστές του Ιράκ, έχουν στείλει προειδοποιητική επιστολή με την οποία απαιτούν από τους Χριστιανούς της Μοσούλης να ασπαστούν το Ισλάμ, διαφορετικά θα το πληρώσουν με την ίδια τους τη ζωή.

Μάλιστα δεν διστάζουν να αρπάξουν παιδιά και γυναίκες, εκβιάζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τους άνδρες να εγκαταλείψουν την πίστη τους.

iraq3.jpg

Χιλιάδες Γιαζίντι εγκαταλείπουν άρον άρον τις εστίες τους, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να γλιτώσουν από τα χέρια των Τζιχαντιστών.

Οι περισσότεροι βρίσκουν καταφύγιο στα βουνά, όμως εκεί έρχονται αντιμέτωποι με την έλλειψη νερού και φαγητού.

iraq4.jpg

Την ίδια ώρα, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί διεθνώς από τα εγκλήματα των Τζιχαντιστών στο Ιράκ, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα διέταξε να ξεκινήσουν και πάλι αμερικανικοί βομβαρδισμοί στο Ιράκ.

iraq6.jpg

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αμερικανικού Πενταγώνου, αμερικανικά βομβαρδιστικά έπληξαν θέσεις των μαχητών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Ο Ομπάμα, ενέκρινε το βράδυ της Πέμπτης σχέδιο στοχευμένων αεροπορικών επιδρομών, ξεκινώντας από τις θέσεις πυροβολικού του ISIS, το οποίο και απειλούσε το αμερικανικό προσωπικό που βρίσκεται στην πόλη Ερμπίλ.

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika

Με τα όχι χτίζονται οι ζωές…

Efi Nika

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika