Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Φλερτ: πώς θα το «αποκωδικοποιήσετε»;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
9
Φλερτ: πώς θα το «αποκωδικοποιήσετε»;

 

Επειδή στις μέρες μας κανείς δεν έχει τη δύναμη να δηλώσει ευθαρσώς το πόσο του ή της αρέσετε (ούτε κι εσείς φυσικά το έχετε κάνει ποτέ) καλό είναι να ξέρουμε την ερμηνεία της γλώσσας του σώματος και να αποκωδικοποιούμε τα ασυνείδητα σημάδια που μας στέλνει εκείνος ή εκείνη.

Το κάθε φύλο φυσικά έχει άλλες προτεραιότητες και διαφορετικούς τρόπους να τις υποννοήσει, καθώς η συναισθηματική βάση των γυναικών είναι προφανής ακόμα και στη γλώσσα του σώματος, ενώ το ότι το σεξ διαπερνάει κάθε σκέψη του ανδρικού φύλου διαφαίνεται σε κάθε του κίνηση.

Ακολουθούν οι επεξηγήσεις μερικών σημάτων του σώματος και για τα δύο φύλα, για να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και να εστιάζετε τελικά εκεί που σας παίρνει να εστιάσετε.

Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι άντρες

Η αποκωδικοποίηση του γυναικείου φλέρτ είναι το πιο εύκολο πράγμα και αν πιστεύετε πως ποτέ δεν το έχετε αντιληφθεί όταν μια γυναίκα σας φλερτάρει, τότε αυτό συμβαίνει επειδή δεν σας ενδιαφέρει εσάς πρώτα. Παρατηρήστε πως φέρεται μια γυναίκα που ξέρετε ό,τι της αρέσετε, όταν βρίσκεται γύρω σας και θα δείτε ότι συμβαίνουν πολλά από τα παρακάτω.

 

Φλερτ: πώς θα το «αποκωδικοποιήσετε»;

Όταν μια γυναίκα φτιάχνει τα μαλλιά της όταν μιλάτε μαζί της, τότε της αρέσετε. Αν φτιάχνει τα μαλλιά της και μιλάει με κάποιον άλλο, τότε της αρέσει εκείνος ο άλλος και όχι εσείς… Είναι ενδιαφέρον, σε κάθε περίπτωση, αν παρατηρήσετε πόσες φορές αγγίζουν τα μαλλιά τους οι γυναίκες όταν συνομιλούν με άτομο του αντίθετου φύλου το οποίο βρίσκουν ελκυστικό. Πρόκειται ουσιαστικά για την προσπάθειά τους για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, γι’ αυτό και φροντίζουν να είναι πάντα ωραία τα μαλλιά τους.

Όταν μια γυναίκα «παίζει» με ένα σφαιρικό αντικείμενο και σας κοιτάει, τότε της αρέσετε. Όταν μια γυναίκα παίζει με τα χέρια της -και μάλλον ασυναίσθητα- με ένα αντικείμενο φαλλικού σχήματος και την ίδια στιγμή σας ρίχνει κλεφτές ματιές, τότε όχι μόνο ελκύετε από εσάς αλλά θέλει να δηλώσει πως είναι ήδη δική σας.

Όταν μια γυναίκα αγγίζει ασυνείδητα το σώμα της όσο μιλάτε μαζί της, τότε την έχετε γοητεύσει. Όταν η γυναίκα απέναντί σας και όσο της μιλάτε, αγγίζει το λαιμό της, τα γόνατά της ή κάποιο άλλο σημείο του σώματος της, τότε δηλώνει την αρέσκειά της σε εσάς, με τον πιο απλό τρόπο στη γλώσσα του σώματος. Θέλει, εν ολίγοις, να σας κάνει να πιστέψετε, ότι τα μέρη που εκείνη αγγίζει, σύντομα θα γίνουν δικά σας αν το θέλετε κι εσείς.

Όταν μια γυναίκα κάθεται σταυροπόδι και το πόδι που βρίσκεται από πάνω «δείχνει» προς τη δική σας κατεύθυνση, τότε της αρέσετε. Το γόνατό της, με διαφορετικά λόγια, «δείχνει» στο άτομο στο οποίο βρίσκει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, γι’ αυτό έχετε το νου σας, μπας και «δείχνει» εσάς.

Όταν μια γυναίκα «δείχνει» το πρόσωπό της, το κάνει γιατί θέλει να σας δείξει την απόλυτη αφοσίωση της. Όταν στηρίζει τους αγκώνες της στο τραπέζι και στη συνέχεια, το πρόσωπό της στα χέρια της, το κάνει γιατί θέλει να τη δείτε καλά και να σας τονίσει ότι έχετε την αμέριστη προσοχή της. Η ελαφριά κλίση που μπορεί να πάρει προς το μέρος σας, δηλώνει ακόμα περισσότερο τη διάθεση που έχει απέναντί σας.

 

Φλερτ: πώς θα το «αποκωδικοποιήσετε»;

Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι γυναίκες

Δυστυχώς οι άντρες δεν χειρίζονται τόσο καλά τη γλώσσα του σώματος, όσο οι γυναίκες, ενώ ανταποκρίνονται περισσότερο στα σημάδια που τους στέλνουν οι γυναίκες. Υπάρχουν ωστόσο μερικά προφανή σημάδια, που αν τα προσέξετε θα καταλάβετε αν του αρέσετε ή όχι.

Όταν ένας άντρας «επιδεικνύει» τους αντίχειρές του, το κάνει γιατί θέλει να δείξει τη δύναμή του. Οι αντίχειρες χρησιμοποιούνται σε πολλές χειρονομίες για να εκφράζουν το δυναμισμό του ατόμου και τον εγωισμό του, γι’ αυτό και είναι ιδανικό εργαλείο για έναν άντρα, όταν θέλει να σαγηνεύσει το έτερο φύλο.

Όταν ένας άντρας προβάλλει τον καβάλο του, θέλει να εδραιώσει τον ανδρισμό του, ενώ συνήθως η κατεύθυνση στην οποία «δείχνει» είναι εκεί που θέλει να δηλώσει το ενδιαφέρον του. Την επόμενη φορά που θα δείτε λοιπόν, κάποιον να κάθεται με ανοιχτά τα πόδια απέναντί σας, τότε να είστε υποψιασμένες, ότι μάλλον του αρέσετε.

Όταν ένας άντρας σας δείχνει το σημείο που θέλετε να εστιάσετε, όπως είναι ο καβάλος του (και σε αυτή την περίπτωση), τότε ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για εσάς. Είτε στηρίζοντας τους αντίχειρές του στη ζώνη του, είτε στις τσέπες του, δείχνοντας ασυνείδητα τον καβάλο του πρόκειται για μια κίνηση ξεκάθαρης ερωτικής διάθεσης.

Όταν ένας άντρας δείχνει να «προσπαθεί» πολύ και κάθε φορά που μιλάτε, ισιώνει το πουκάμισό του, φτιάχνει τη γραβάτα του ή τινάζει τις σκόνες από το παντελόνι του, το κάνει γιατί θέλει να είναι όσο το δυνατό πιο ωραίος και κομψός για τα δικά σας μάτια.

 

Φλερτ: πώς θα το «αποκωδικοποιήσετε»;

Όταν ένας άντρας πιάνει χώρο, είτε βάζοντας τα χέρια του στη μέση του, είτε μετακινούμενος μπρος-πίσω αποκτώντας όλο και μεγαλύτερο εκτόπισμα, το κάνει γιατί θέλει με κάθε δυνατό τρόπο να τον προσέξετε. Η επιθυμία του για κυριαρχία σε κάθε φάση του φλερτ είναι αυτό  που δηλώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, τις διαθέσεις του απέναντί σας.

Extra συμβουλές για άντρες:

  • Αν η γυναίκα ενδιαφέρεται, σταυρώνει  και αλλάζει θέση και στάση διαρκώς στα πόδια της. Αν δεν ενδιαφέρεται δεν έχει ιδιαίτερες εναλλαγές στη στάση της.
  • Αν έχει ακουμπήσει την τσάντα της κοντά σας, τότε της αρέσετε. Αν την κρατάει κοντά της, τότε δεν έχει όρεξη για πολλές κουβέντες.
  • Αν τα πόδια της «κοιτάνε» προς μια κατεύθυνση και το σώμα της προς μια άλλη, τότε δεν θα γυρίσετε παρέα στο σπίτι.

Extra συμβουλές για γυναίκες:

  • Όταν ένας άντρας φοράει στενό παντελόνι κάνει το ίδιο που κάνει και η γυναίκα που φορά σουτιέν με ενίσχυση…
  • Όταν διατηρεί τα χέρια του στις τσέπες του, τότε δείχνει πως είναι «πιασμένος».
  • Όταν μιμείται τις αντιδράσεις της γυναίκας που έχει απέναντί του, τότε τον ενδιαφέρει αυτή η συγκεκριμένη γυναίκα.
clickatlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika