Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τραγωδία στην Ηλεία -Πέθανε από καρκίνο ο 4χρονος γιος νεαρού ποδοσφαιριστή!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

8887

Τραγωδία στην Ηλεία -Πέθανε από καρκίνο ο 4χρονος γιος νεαρού ποδοσφαιριστή!!!

 

Ανείπωτη τραγωδία στην Ηλεία. Στο πένθος βυθίστηκε η περιοχή της Ηλείας από το δράμα του ποδοσφαιριστή του Αστέρα Μαγούλας, Γιώργου Αντωνόπουλου.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έχασε, «χτυπημένο» από την επάρατο νόσο, τον 4χρονο γιο του Πέτρο, που ταλαιπωρήθηκε για δυόμισι χρόνια.

Το αγγελούδι έδωσε τη μάχη του, έχοντας στο πλευρό τους γονείς και την οικογένειά του, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η κηδεία του έγινε στην Πλατιάνα Κρεστένων, το χωριό που κατάγεται ο ποδοσφαιριστής.

Στο πλευρό του 33χρονου και της οικογένειάς του βρέθηκε και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών που εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση:

«Ο Πέτρος έχασε την Κυριακή του Πάσχα, τόσο γρήγορα και τόσο άδικα, τη μάχη με τον καρκίνο και το άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλους μας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλλη από την την εκκλησία Αγία Τριάδα στα Πλατιανά Ηλείας, στο Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, όπου έγινε και η ταφή του.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών θρηνεί και συμπάσχει με την οικογένεια του Γιώργου Αντωνόπουλου, ωστόσο, σε τέτοια τραγικά γεγονότα, τα λόγια περιττεύουν.

Τον Π.Σ.Α.Π. εκπροσώπησε στην κηδεία του μικρού Πέτρου ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διονύσης Δημόπουλος, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης και τιμής.

Το πλήγμα είναι βαρύ για την οικογένεια μας, ας έχουμε όλοι στις σκέψεις μας τον Πέτρο και ας σταθούμε στο πλευρό του συναδέλφου μας, με αγάπη και λόγια που θα τον στηρίξουν».

 

Πηγή:iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ στην Κρήτη: Νόμιζαν ότι πέθανε από καρκίνο σπίτι του, τον κήδεψαν και 2 μέρες μετά αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια

Efi Nika

Ανήκετε στο 10% των σπάνιων ανθρώπων παγκοσμίως; Είναι απλό να το διαπιστώσετε

Efi Nika

15 μηνών μωρό κατάπιε το μονόπετρο της μαμάς του και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του!

Efi Nika