Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το συγκλονιστικό μήνυμα 11χρονου που πεθαίνει από καρκίνο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

f424b4c5bf81f4

Το συγκλονιστικό μήνυμα 11χρονου που πεθαίνει από καρκίνο

Η μαμά με αφήνει να «φύγω»: Το συγκλονιστικό μήνυμα 11χρονου που πεθαίνει από καρκίνο.Ένα συγκινητικό παράδειγμα θάρρους και δύναμης

Ο καρκίνος όσο ταμπού κι αν είναι, και όσο κι αν κάποιοι από εμάς δεν τολμάμε ούτε τη λέξη να ξεστομίσουμε, αποτελεί μια μάστιγα της εποχής, που καλώς ή κακώς χτυπάει ανελέητα τον οποιoνδήποτε.

Κι αν για έναν ενήλικα είναι μια φορά τρομερό να πάσχει από την ασθένεια αυτή, είναι 10 φορές περισσότερο όταν βλέπει κανείς μικρά παιδιά να λιώνουν καθημερινά μαχόμενα την επάρατο νόσο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το δικό σου το παιδί.

Ο 11χρονος Reece Puddington, είναι ένας νεαρός με πραγματικά γενναία ψυχή που από πολύ μικρή ηλικία έχει μάθει να παλεύει για να επιβιώσει. Το 2008 διαγνώσθηκε με νευροβλάστωμα, και παρά το γεγονός ότι οι γιατροί δεν του έδιναν καμία απολύτως ελπίδα, έπειτα από ειδικές θεραπείες το 2010 του ανακοινώθηκε ότι είναι απολύτως υγιής!

Κι όμως, καμιά φορά η μοίρα παίζει όχι μόνο άσχημα αλλά και τραγικά παιχνίδια, δοκιμάζοντας έναν άνθρωπο με το χειρότερο τρόπο. Δυστυχώς το 2012, και έπειτα από κάποια παράπονα του μικρού για μια περίεργη αίσθηση στο κεφάλι, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι αυτή τη φορά ο καρκίνος τον είχε χτυπήσει στο συκώτι και πως πλέον τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά και μη αναστρέψιμα.

Τόσο η μητέρα του, Kay, η οποία από την πρώτη στιγμή που ο μικρός της αρρώστησε, παράτησε όλα τα υπόλοιπα για να είναι μονίμως μαζί του, και ο πατέρας του Paul, όσο και ο ίδιος ο Reece πήραν τη δύσκολη απόφαση να μην παλέψουν άλλο, και να αφήσουν τη φύση να κάνει τη δουλειά της. Ο ίδιος μάλιστα πόσταρε ένα συγκλονιστικό κείμενο στη σελίδα του στο facebook δηλώνοντας μεταξύ άλλων, ότι δεν αντέχει άλλα νοσκομεία και άλλα πειράματα, και πως μαζί με τους γονείς του αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να πεθάνει. Μη χάνοντας ακόμα και τώρα την αισιοδοξία του, εξέφρασε κάποιες μικρές του επιθυμίες που θα ήθελε να δει να πραγματοποιούνται μέχρι να «φύγει», μεταξύ των οποίων να συναντήσει τον Johnny Depp. Όπως αντιλαμβάνεστε, οι δωρεές αλλά και τα μηνύματα συμπαράστασης αλλά και θαυμασμού έπεσαν βροχή, ενώ όπως πολλοί είπαν, ο μικρός Reece αλλά και οι γονείς του, είναι ένα τεράστιο παράδειγμα δύναμης και θάρρους.

Διαβάστε το μήνυμα του μικρού όπως το ανέβασε στο facebook:

article

Πηγή: queen.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες νίκησε τον θάνατο και πάει για 1η φορά σπίτι του!

Efi Nika