Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΥΓΕΙΑ

Το μυστήριο γύρω από τούς Δίδυμους Πύργους και τον καρκίνο!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
Terrorists Attack The World Trade Center Towers

Το μυστήριο γύρω από τούς Δίδυμους Πύργους και τον καρκίνο!

Περισσότεροι από 2.500 διασώστες αλλά και όσοι έτρεξαν να βοηθήσουν πρώτοι στην καταστροφή των Δίδυμων Πύργων αντιμετωπίζουν τον καρκίνο. Εάν ακούγεται ως μεγάλος ο αριθμός των 2.500, τότε τι θα μπορούσε να ειπωθεί εάν σκεφτεί κάποιος πως τα περσινά στοιχεία έδιναν 1.140 αρρώστους με καρκίνο.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της New York Post, από τους 37.000 αστυνομικούς, γιατρούς, διασώστες και εθελοντές πολίτες οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν τις πρώτες ώρες μετά την επίθεση, 2.518 έχουν διαγνωσθεί με καρκίνο. Ανάμεσά τους και 863 πυροσβέστες. Να σημειωθεί πως το ρεπορτάζ και τα στοιχεία της εφημερίδας προέρχονται από το πρόγραμμα υγείας του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου του νοσοκομείου “Mount Sinai” της Νέας Υόρκης.

Εξήγηση ακόμα δεν έχει δοθεί για τη δραματική αύξηση ενώ οι πολίτες στην Νέα Υόρκη έχουν ξεκινήσει και ανησυχούν. Ένας συνταξιούχος αξιωματικός της πυροσβεστικής, 63 ετών, ο οποίος υπηρέτησε χωρίς σταματημό στο λεγόμενο σημείο μηδέν για μια εβδομάδα, πρόσφατα έλαβε ένα βραβείο1.5 εκατομμύρια δολάρια από το ομοσπονδιακό ταμείο αποζημίωσης θυμάτων της 9/11 για ασθένεια των πνευμόνων και μη επιδεχόμενο χειρουργική επέμβαση καρκίνου του παγκρέατος.

Ο 63χρονος πυροσβέστης είχε ύψος 1,87 και ζύγιζε 108 κιλά, αλλά πλέον έχει φθάσει τα 38 κιλά, καθώς έχει υποβληθεί σε εξαντλητικές χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Μέχρι στιγμής, 115 ασθενείς με καρκίνο έχουν λάβει συνολικά 50.5 εκατ. δολάρια.

Βογιατζής Ηλίας

Πηγή: news247.gr/Στέλιος Μπαμιατζής

ήςΣτέλιος Μπαμιατζής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika

Δε θα τα δούμε ποτέ στα ράφια: Τα 4 προϊόντα που απαγορεύεται να πωλούνται στα Jumbo & ο αδιαπραγμάτευτος λόγος

Efi Nika