Newsitamea.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ

Τι είναι το Baby ΒΟΤΟΧ που τρελαίνει τις γυναίκες;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
6
Τι είναι το Baby ΒΟΤΟΧ που τρελαίνει τις γυναίκες;
Όλοι κάποια στιγμή έχουμε αντικρίσει ένα «παγωμένο» πρόσωπο, χωρίς έκφραση και συναίσθημα, αποτέλεσμα μιας θεραπείας των ρυτίδων με botox.
Πλέον η νέα τάση η οποία κάνει θραύση στο Χόλιγουντ μετά την ταινία «Ο Λύκος της Wall Street» ονομάζεται baby botox η οποία εξαλείφει τις ρυτίδες χωρίς να αλλοιώνει τη φυσική έκφραση του προσώπου!
Τι είναι το Baby Botox; Πως γίνεται η νέα θεραπεία; Πόσο διαρκεί το αποτελέσμα;
Το Botox και ο Martin Scorsese
Η νέα μόδα ξεκίνησε από την Αμερική.  Όταν ο Martin Scorsese γυρίζοντας την ταινία «Ο Λύκος της Wall Street» αγανάκτησε με τις ηθοποιούς του.
Αφού το 80% του Hollywood δηλώνει ανοιχτά ότι κάνει Botox, είναι πλέον αδύνατο να βρεις ηθοποιό που μπορεί να συνοφρυωθεί και να το παίξει θυμωμένος.
Έπρεπε να βρεθεί μια λύση. Οι ηθοποιοί δεν ήθελαν ρυτίδες, οι σκηνοθέτες ήθελαν έκφραση. Και έτσι γεννήθηκε το Baby Botox ή micro Botox.
Τι είναι το Baby Botox
Το Baby Botox αποτελεί εφεύρεση των δερματολόγων ηθοποιών του Hollywood, αμέσως έγινε διάσημο στην Αγγλία και τέλος στην Ευρώπη.
Αμέσως βρήκε θερμούς υποστηρικτές. Όποιος ήθελε να μειώσει τις ρυτίδες αλλά να μην έχει παγωμένη έκφραση και σηκωμένα φρύδια, βρήκε ακριβώς αυτό που ζητούσε.
Πως γίνεται
Στο micro Botox όπως αλλιώς λέγεται, χρησιμοποιούμε πολύ μικρότερες δόσεις δραστικής ουσίας, ακριβώς στις ίδιες θέσεις όπως και με το Botox.
Αποτέλεσμα: οι ρυτίδες μειώνονται και η εκφραστικότητα του προσώπου διατηρείται.
Σημεία που χρειάζονται προσοχή
Ο ιατρός που το εφαρμόζει πρέπει να είναι ήδη έμπειρος και να κατέχει τέλεια την τεχνική καθώς με μικρότερες δόσεις απαιτείται πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια.
Το αποτέλεσμα επίσης δεν είναι τόσο θεαματικό όσο με την πλήρη δόση. Οι ρυτίδες απαλύνονται αλλά δεν εξαφανίζονται.
Και τέλος η διάρκεια είναι αρκετά μικρότερη. Ενώ η πλήρης δόση Botox μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 6 μήνες, το Baby Botox διαρκεί μόνο 2 με 3.
Οι υποστηρικτές του βέβαια πιστεύουν ότι με μικρότερη δόση και συχνότερη εφαρμογή πετυχαίνεται τελικά ακόμα καλύτερο και πιο φυσικό αποτέλεσμα.
Μένει να δούμε αν η Ελλάδα,δεύτερη παγκοσμίως σε αισθητικές επεμβάσεις, θα ακολουθήσει τη νέα τάση, ή αν οι Ελληνίδες θα προτιμήσουν τα γνωστά και σίγουρα αποτελέσματα της πλήρους θεραπείας.
  Κωνσταντίνος  Σταματόπουλος: Δερματολόγος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πότε θα κάνετε 2ο παιδί;»: Η χειρότερη ερώτηση που μπορείς να κάνεις σε μια μαμά

Efi Nika

Εμμηνόπαυση: Ποια ραγδαία αλλαγή φέρνει στην καρδιά – Τι να κάνουν οι γυναίκες

Efi Nika

Γιατί είναι πιο δύσκολο για τις γυναίκες να χάσουν βάρος και τι να κάνουν γι’ αυτό

Efi Nika