Newsitamea.gr
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Την μεγάλη εβδομάδα η προκαταβολή για το οικογενειακό επίδομα ΟΓΑ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

fc4cf4867

Την μεγάλη εβδομάδα η προκαταβολή για το οικογενειακό επίδομα ΟΓΑ

Πριν το Πάσχα θα δοθεί η προκαταβολή για το οικογενειακό επίδομα απο τον ΟΓΑ σύμφωνα με τον Διοικητή του Οργανισμού κ Βεργίνη .Η προκαταβολή θα αφορά το 25% του ποσού που εισέπραξαν οι δικαιούχοι το 2013.
Συγκεκριμένα μέσα στην μεγάλη εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr θα δοθεί η προκαταβολή για το οικογενειακό επίδομα του ΟΓΑ του 2014 που έχει ανακοινώσει το υπουργείο Εργασίας χωρίς οι δικαιούχοι να χρειαστεί να κάνουν αίτηση Α21 και να εκκαθαριστεί η φορολογική δήλωση του 2014.

Η προκαταβολή για το οικογενειακό επίδομα θα δοθεί μόνο στους δικαιούχους του 2013 που φθάνουν τους 694.000 από τους 1.000.000 που έκανα αίτηση για το επίδομα.

Η προκαταβολή για το οικογενειακό επίδομα θα αφορά και τα πολυτεκνικά επιδόματα αφού όπως έχει ψηφιστεί τα επιδόματα από τον ΟΓΑ θα χορηγούνται κάθε τρίμηνο από το 2014 και μετέπειτα σύμφωνα με την νέα ρύθμιση που νομοθετήθηκε από το υπουργείο Εργασίας.

Επίσης ακόμη εκκρεμούν 22.000 αιτήσεις Α21 που δεν έχουν εκκαθαριστεί ακόμη και εκκρεμή η πληρωμή στους δικαιούχους του 2013 και θα πάρουν τα επιδόματα μαζί με την προκαταβολή του 2014 μέσα στην μεγάλη εβδομάδα.

 

www.dikaiologitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχει μόνο 1 όρο και το πήρες: Ξεκινά το επίδομα των 1.320 ευρώ για τρόφιμα, είδη βασικής ανάγκης και σχολικά

Efi Nika

Παίρνεις 2.400€ στο χέρι με 1 απλή αίτηση: Το άγνωστο επίδομα που δικαιούνται πολλοί αλλά το ξέρουν ελάχιστοι

Efi Nika

Βρέχει λεφτά και το Πάσχα: Νέο επίδομα σε 2,3 εκατομμύρια Έλληνες, πoιoι θα το πάρετε, πόσα χρήματα στην τσέπη – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika