Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙ

Τα τετράδυμα που έγραψαν ιστορία, γιόρτασαν τα πρώτα τους γενέθλια!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Τα τετράδυμα που έγραψαν ιστορία, γιόρτασαν τα πρώτα τους γενέθλια!

Τα τετράδυμα που έγραψαν ιστορία, γιόρτασαν τα πρώτα τους γενέθλια!

Η τετράδα Caroline, Darcy, Alexis και Elisha προέρχεται από ένα και μόνο έμβρυο και η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι μια φορά στα 4.000 χρόνια

Οι Justin και Christine Clark από τη Βρετανία προσπαθούσαν επί μία δεκαετία να κάνουν παιδί και είχαν πια αρχίσει να τα παρατούν. Πριν εγκαταλείψουν οριστικά την ελπίδα να κάνουν οικογένεια, αποφάσισαν να κάνουν μία απόπειρα με εξωσωματική γονιμοποίηση. Κι αυτή όχι μόνο πέτυχε αλλά είχε και θεαματικά αποτελέσματα!

Η τετράδα, Caroline, Darcy, Alexis και Elisha προέρχεται από ένα και μόνο έμβρυο και η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι μια φορά στα 4.000 χρόνια! Αυτό που συνέβη με τους Clark είναι πως έγινε η τοποθέτηση ενός γονιμοποιημένου ωαρίου στη μήτρα της Christine, αυτό χωρίστηκε στα τρία και στη συνέχεια ένα από αυτά στα δύο, εξηγεί η Daily Mail.

«Ακόμα και ορισμένοι γιατροί δυσκολεύονται να το πιστέψουν», είχε δηλώσει στην εφημερίδα ο Justin στη γέννηση των παιδιών του.

«Ήταν μια εκπληκτική χρονιά αυτή που πέρασε», περιγράφει ο 44χρονος πατέρας. «Το πρώτο βράδυ στο σπίτι ήταν χάος, έκλαιγαν και τα τέσσερα και όλα ήθελαν συνέχεια να φάνε. Θα ήθελα να πω πως έγινε πιο εύκολο με τον καιρό, αλλά δεν θα ήταν αλήθεια».

Η Christine χρειάστηκε να νοσηλευτεί από την 24η εβδομάδα και στην 30η γέννησε τα παιδιά της. «Ήθελα πάρα πολύ να τα δω αλλά δεν μπόρεσα ούτε να τα πλησιάσω για 24 ώρες, ήταν πολύ δύσκολο», θυμάται. «Μπήκα κατευθείαν σε μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, τα μωρά είχαν τραυματίσει τους πνεύμονές μου από τις κλωτσιές. Ο Justin έβγαλε 253 φωτογραφίες για να μου τα δείξει».

Η Christine πήρε εξιτήριο μια εβδομάδα μετά ενώ τα κορίτσια έμειναν στη μονάδα για επιπλέον εννέα εβδομάδες.

Πλέον όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Χθες οι μικρές έσβησαν το πρώτο τους κεράκι.

 ΠΗΓΗ:protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Τι να κάνετε όταν ανακαλύπτετε πως το παιδί σας είναι εκφοβιστής…

Βογιατζής Ηλίας