Newsitamea.gr
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τέλος η θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας από τις 10 Ιουνίου

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

bibliaria-ygeias

 

 Τέλος η θεώρησητων βιβλιαρίων υγείας από τις 10 Ιουνίου 

 

Ηλεκτρονικά η θεώρηση βιβλιαρίων Υγείας από τις 10 Ιουνίου…Τα ασφαλιστικά ταμεία θα ενημερώνουν από τον επόμενο μήνα άμεσα τα δημόσια νοσοκομεία και τους παρόχους υγείας για το ποιος ασφαλισμένος δικαιούται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Τέλος στη θεώρηση των βιβλιαρίων Υγείας των ασφαλισμένων στα γκισέ των Ταμείων βάζει το υπουργείο Απασχόλησης από τις 10 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα «Άτλας», από τον επόμενο μήνα τα ασφαλιστικά ταμεία θα ενημερώνουν άμεσα τα δημόσια νοσοκομεία και τους παρόχους υγείας για το ποιος ασφαλισμένος δικαιούται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, έκανε λόγο για μία ιστορική μετάβαση σε μία νέα εποχή, «χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς αναμονές, χωρίς ουρές για όλους τους Έλληνες».

«Εξετάζουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες στο σχέδιο του Άτλα ώστε την επόμενη εβδομάδα να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για την κατάργηση της θεώρησης των βιβλιαρίων για όλους. Αυτές οι ενέργειες είναι που αποδεικνύουν στην πράξη ότι διευκολύνουμε την καθημερινότητα του πολίτη», είπε ο υπουργός, έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ :Καταργείται η θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας την 1η Ιουνίου 2014  με το σύστημα «Άτλας»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika