Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σύλλογος Αλκή Α.μ.Ε.Α -”ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΚΙΑΘΟΣ ΚΑΘΑΡΗ ”

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
544820_442073852541044_1301127992_n
ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΎ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΣΚΙΑΘΟΣ ΚΑΘΑΡΉ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ”ΣΚΙΑΘΟΣ’ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.
Ο Σύλλογος Αλκή Α.μ.Ε.Α Βορείων Σποράδων με έδρα την Σκιάθο λόγου του καιρού που ήταν άστατος με πρωτοβουλία του αποφάσισε να πραγματοποίησει σήμερα καθαρισμό στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου στα πλαίσια της δράσης του εθελοντικού καθαρισμού ”ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΚΙΑΘΟΣ ΚΑΘΑΡΗ ” γύρω από τον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρο Υγείας με χορτοκοπτικά και καθαρισμό διαφόρων πλαστικών αντικειμένων και κλαδιών. Σημείο συνάντησης των εθελοντών του Συλλόγου μας είχε οριστεί η είσοδος του Κέντρο Υγείας Σκιάθου της 11:00 το πρωί.
Τα μέλη του Συλλόγου Αλκή Α.μ.Ε.Α, επιτελούν ένα πολύ σημαντικό έργο με τις αλλεπάλληλες πρωτοβουλίες τους για καθαρισμούς σε σημαντικά μέρη του νησιού μας «Δράσεις όπως αυτές είναι πολύτιμες για τη βελτίωση της εικόνας και της ποιότητας ζωής στη Σκιάθο , ειδικά όταν πρόκειται για χώρους όπως στο χώρο πρασίνου γύρω από το Κέντρο Υγείας. Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του Κέντρο Υγείας Σκιάθου Κον Σακελλαρόπουλο Νικόλαο και τους Αγροτικούς Ιατρούς Κον Ντόντο Γεόργιος και Μπαμπάλα Δημήτριο για την συμβολή τους στο έργο αυτό.
Οι εθελοντές είναι το καλύτερο κεφάλαιο για επένδυση, ιδιαίτερα στην εποχή της οικονομικής κρίσης που διανύουμε και η προσωπική προσφορά του καθενός είναι πολύτιμη. Χαίρομαι γιατί το μήνυμα περνάει όλο και περισσότερο στον κόσμο. Δημότες και διοίκηση μαζί μπορούμε να βελτιώσουμε το αστικό μας περιβάλλον και να διατηρήσουμε σε καλό επίπεδο την ποιότητα ζωής του νησιού μας».
Έτσι συμφωνήσαμε αλληλέγγυα σήμερα 07/04/2013 όλοι μαζί οι εθελοντές του Συλλόγου μας να υιοθετήσουμε το Κέντρο Υγείας Σκιάθου να το καθαρίζουμε κάθε χρόνο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

M M

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou

Σοκ στην Κρήτη: Νόμιζαν ότι πέθανε από καρκίνο σπίτι του, τον κήδεψαν και 2 μέρες μετά αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια

Efi Nika