Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Συνελήφθη νευρολόγος με σβάστικα και φωτογραφίες του Χίτλερ,και αφέθηκε ελεύθερος!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

765

Συνελήφθη νευρολόγος με σβάστικα και φωτογραφίες του Χίτλερ,και αφέθηκε ελεύθερος!!!

 

Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου ένας 57χρονος γιατρός στη Θεσσαλονίκη για παράβαση του νόμου περί φυλετικών διακρίσεων.

Σε επιγραφή στο ιατρείο του ήταν γραμμένη στα γερμανικά το ναζιστικό σύνθημα «Οι Εβραίοι είναι ανεπιθύμητοι».

Σε έρευνα αστυνομικών στο σπίτι του παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν μαχαίρια, φωτογραφίες του Χίτλερ, έντυπο υλικό της Χρυσής Αυγής και 64 φαρμακευτικά χάπια, τα οποία στερούνταν της απαραίτητης ιατρικής συνταγής.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί φυλετικών διακρίσεων, περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών και  οδηγήθηκε  στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.Ο γιατρός έχει την ειδικότητα του νευρολόγου και είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ.

Τελικά αφέθηκε ελεύθερος για να οριστεί τακτική δικάσιμος, ο 57χρονος γιατρός του ΕΟΠΥΥ που συνελήφθη το Σάββατο στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, επειδή έξω από το ιατρείο, που του έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Θερμαϊκού, υπήρχε επιγραφή ρατσιστικού περιεχομένου στα γερμανικά που έγραφε: «Ανεπιθύμητοι οι Εβραίοι εδώ».

Ο γιατρός υποστήριξε ότι δεν έγραψε ο ίδιος την επιγραφή, αλλά άγνωστα άτομα, την περίοδο που απουσίαζε στην Κεφαλονιά για δουλειά του ΕΟΠΥΥ.

Στην έρευνα που έγινε από αστυνομικούς στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μεταλλικά ξιφίδια, δύο εκ των οποίων με ναζιστικά σύμβολα, 12 μαχαίρια, δύο στικ ακονισμού μαχαιριών και 64 φαρμακευτικά χάπια, τα οποία στερούνταν της απαραίτητης ιατρικής συνταγής, επιρράμματα ενδυμάτων με ναζιστικά σύμβολα, έντυπο υλικό με περιεχόμενο σχετικό με τη Χρυσή Αυγή, τη δικτατορία και τον Αδόλφο Χίτλερ και δύο φωτογραφίες του Χίτλερ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Πράσινο φως» για την πρώτη ιδιωτική Ιατρική Σχολή στην Ελλάδα – Ποιος επιχειρηματικός όμιλος είναι από πίσω

Efi Nika

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea