Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Συνέλαβαν οδοντίατρο που δεν έκοψε απόδειξη

Συνέλαβαν οδοντίατρο που δεν έκοψε απόδειξη
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Συνέλαβαν οδοντίατρο που δεν έκοψε απόδειξη

Συνέλαβαν οδοντίατρο που δεν έκοψε απόδειξη

 

Για φοροδιαφυγή και παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας συνελήφθη χθες το πρωί στην Αθήνα, 43χρονος οδοντίατρος, από την Οικονομική Αστυνομία.

Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία στην ειδική τηλεφωνική γραμμή 11012, σύμφωνα με την οποία ο συγκεκριμένος γιατρός είχε λάβει χρήματα για παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών σε ασθενή, χωρίς όμως να εκδώσει αντίστοιχα απόδειξη για το ποσό της αμοιβής του.

Όπως διαπιστώθηκε, ο οδοντίατρος είχε παράσχει κατά το παρελθόν οδοντιατρικές υπηρεσίες στον ασθενή και είχε λάβει 2.700 ευρώ, χωρίς να έχει εκδώσει τη σχετική απόδειξη παροχής υπηρεσιών.

Ο συλληφθείς γιατρός με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παράλληλα ενημερώθηκε η αρμόδια Δ.Ο.Υ., προκειμένου να κινηθούν οι διοικητικές διαδικασίες για την επιβολή και των αντίστοιχων κυρώσεων, καθώς και η αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

 

 

enikos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou