Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Κοριτσάκι με εγκεφαλική παράλυση «περπατά» για πρώτη φορά!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

10

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Κοριτσάκι με εγκεφαλική παράλυση «περπατά» για πρώτη φορά!

Δεν μπορεί να σταθεί καν όρθια πόσο μάλλον να περπατήσει. Ο λόγος για ένα κοριτσάκι 4 ετών, την Isabella, που ήθελε τόσο πολύ να γίνει παρανυφάκι στο γάμο της θείας της!

Και όσο αδύνατο κι αν φαινόταν στην αρχή, τελικά χάρη στον μπαμπά της έκανε το όνειρό της πραγματικότητα.

9
Συγκεκριμένα ο μπαμπάς της, της φόρεσε ένα γιλέκο το οποίο ράφτηκε στο φουστάνι της και ήταν συνδεδεμένο με το σώμα του πατέρα της έτσι ώστε να περπατούν μαζί.

 

8

Έτσι η χαριτωμένη μικρούλα, η οποία έχει εγκεφαλική παράλυση, κατάφερε όχι μόνο να γίνει παρανυφάκι αλλά να χορέψει κιόλας μετά την τελετή του γάμου.

 

7
Η Isabella, εξαιτίας της παράλυσης που έχει, χρησιμοποιεί αναπηρική καρέκλα για να μετακινείται αφού τα πόδια της είναι ατροφικά.

6

Από την ηλικία των 2 ετών είχε ζητήσει στη θεία της να γίνει παρανυφάκι στο γάμο της. Η οικογένειά της προσευχόταν να καταφέρει μέχρι τότε να κάνει μερικά βήματα αλλά μάταια.

Όμως οι γονείς της μικρής ο Gary και η Natalie Luckett άκουσαν για αυτό το τύπου γιλέκο το οποίο ονομάζεται Upsee και το οποίο λανσαρίστηκε στην αγορά μόλις τον προηγούμενο μήνα.

Έτσι η μικρή πραγματοποίησε το όνειρό της και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες ήταν πανευτυχής, ενώ όπως είπε στην οικογένειά της, ένιωσε σαν τη Σταχτοπούτα!!!

2

3

4

1

www.star.gr

Βοήθημα συνδυαστικής βάδισης γονέα-παιδιού (για παιδιά με κινητικές αναπηρίες)

Το νέο προϊόν έκανε την εμφάνιση του στην ελληνική αγορά. Εμπνευσμένο από μια μάμα με ανάγκες, για το δικό της παιδί με ειδικές ανάγκες και κατασκευασμένο από ανθρώπους με πάθος, για ανθρώπους με πάθος για το επόμενο τους βήμα. Μια κατασκευή στην οποία οι γονείς βιώνουν τα πρώτα βήματα των παιδιών τους και μοιράζονται την χαρά τους ταυτόχρονα.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λατρεμένη ανιψούλα, πήγε τον vεκρό θείο της σε τράπεζα με το καροτσάκι για να υπογράψει δάνειο 3.000 ευρώ – BINTEO

Efi Nika

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika