Newsitamea.gr
AMEA news ΒΙΝΤΕΟ

Συγκινεί το νέο video clip των Onirama στη νοηματική γλώσσα!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

onirama

Συγκινεί το νέο video clip των Onirama στη νοηματική γλώσσα!

Συγκινεί το νέο video clip των Onirama  στο οποίο οι πρωταγωνιστές αποτυπώνουν την άγνωστη και πλούσια νοηματική γλώσσα .

Μέσα από ένα πρωτοποριακό και συγκινητικό video clip οι Onirama θέλουν να περάσουν τα συναισθήματα τους με ένα διαφορετικό τρόπο.

Η νοηματική γλώσσα είναι ένα μέσο επικοινωνίας, πέρα από το λόγο! Κάποιες φορές η σιωπή είναι πιο ηχηρή! Η δημιουργία του συγκεκριμένου βίντεο αποτέλεσε μια σπάνια εμπειρία για τους Onirama και όλους όσους συμμετείχαν, έζησαν και γέμισαν με ποικίλα και έντονα συναισθήματα σαν εκείνα τα οποία πλημμυρίζουν το τραγούδι του συγκροτήματος, με τίτλο Metaxi.

Μέσα από το συγκεκριμένο clip, οι πρωταγωνιστές αποτυπώνουν την άγνωστη και πλούσια νοηματική γλώσσ και κατ’ επέκταση κουλτούρα.

Στη δημιουργία της έκδοσης του τραγουδιού στην ελληνική νοηματική γλώσσα (ΕΝΓ) συνέβαλε το κέντρο διδασκαλίας ΕΝΓ και υποστηρικτικής παρέμβασης «Πολυχώρος Κιβωτός». Απόδοση στίχων στους Ευγενεία και Νίκο Γαλάνη. Διερμηνεία μουσικής και ρυθμού Φωτεινή Σκαφίδα. Ερμηνεία στην ΕΝΓ Γιώργος Φωτάκης, Ευγενεία Γαλάνη, Νίκος Γαλάνης και Φωτεινή Σκαφίδα.


Σκηνοθεσία: Δημήτρης Συλβέστρος
Διεύθ. Φωτογραφίας: Δημήτρης Διακουμόπουλος

 

Δείτε το βίντεο

[youtube id=”wDer4HT9ABA” width=”620″ height=”360″]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea