Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγκίνηση στα… γήπεδα για τον 7χρονο με καρκίνο στον εγκέφαλο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Συγκίνηση στα... γήπεδα για τον 7χρονο με καρκίνο στον εγκέφαλο

Πρόκειται για τον Τζακ Χόφμαν, τον επτάχρονο που πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Το πανέμορφο αγοράκι άφησε για λίγο τα νοσοκομεία και τις θεραπείες, φόρεσε την στολή του μπέιζμπολ, την μπλούζα με τον αριθμό του αγαπημένου του παίκτη και με την καθοδήγηση των  «συμπαικτών» του, έτρεξε 69 γιάρδες και σκόραρε ένα touchdown!

Στο γήπεδο επικράτησε χαμός. Καταχειροκροτήθηκε από τους 60.000 θεατές, ενώ οι συμπαίκτες του τον σήκωσαν στον «αέρα», προσφέροντας του ακόμα μεγαλύτερη χαρά.

Ο Τζακ πάσχει από καρκίνο του εγκεφάλου τα τελευταία δύο χρόνια. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, αυτή την εβδομάδα, θα συνεχίσει τις χημειοθεραπείες, οι οποίες συνολικά διαρκούν 60 εβδομάδες. Όμως αυτή την φορά το κουράγιο του θα είναι μεγαλύτερο. Η εμπειρία αυτή του έδωσε δύναμη.

«Ήταν τέλεια, ήταν τέλεια», έλεγε και ξανάλεγε μετά το τέλος του αγώνα, ενώ ο πατέρας του είπε: «ήταν πολλά και έντονα τα συναισθήματα… Ήταν πολύ συγκινητικό να το βλέπω. Οι οπαδοί των Husker είναι υπέροχοι με τον Τζακ, με την οικογένειά μας, με αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε».

Ο κ. Χόφμαν ελπίζει πώς ο μικρός θα τα καταφέρει και  στον αγώνα με τον καρκίνο και θα βγει νικητής.

 

 

http://www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

M M

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou