Newsitamea.gr
SPORT AMEA

ΣΤΟ NOTWILL ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

toxovolia_o_amea_foto_1

Στη πόλη Nottwil της Ελβετίας, όπου θα διεξαχθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας από τις 26 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου 2014, θα συμμετάσχει η  Εθνική Ομάδα Τοξοβολίας της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ.
Την Eθνική Ομάδα Τοξοβολίας αποτελούν οι  Ποιμενίδου Δωροθέα – Α.Σ «ΔΟΞΑ», και ο Ναθαναήλ Βασίλειος επίσης από το Α.Σ «ΔΟΞΑ».  Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νασούλας Αλέξανδρος δηλώνει:  «Στόχος μας είναι να πιάσουμε μια καλή θέση στο ομαδικό ανδρών, δηλαδή μια θέση στη τετράδα. Όλοι οι αθλητές μπορούν να πάρουν μια θέση στην οκτάδα. Θέλουμε να δούμε την κατάσταση απέναντι στους άλλους Ευρωπαίους. Πρέπει να δούμε εξάλλου στο Παγκόσμιο του χρόνου σε ποια θέση βρισκόμαστε που θα χουμε την πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς του 2016. Ευχαριστούμε την ομοσπονδία που πιστεύει τους αθλητές και τους στηρίζει»
Επίσης  με προσωπικά τους έξοδα θα συμμετέχουν και οι παρακάτω αθλητές με κύριο σκοπό να περάσουν από Διεθνή Αξιολόγηση με ευκαιρία το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2014. Οι αθλητές είναι οι Mοσχοβάς Απόστολος- Α.Σ «ΔΟΞΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ» – category Recurve Open Men, Μάγκου Αναστάσια Α.Σ «ΔΟΞΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ» – category Recurve Open Women και  Ρουμελιώτης Ρωμαίος Α.Σ «ΔΟΞΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ» – category Recurve Open Μen.
 Στην αποστολή μετέχει και ο συνοδός  Καραγεωργίου Αλέξανδρος, καθώς και ο ιατρός   Χατζησταυρίδης Παναγιώτης.
Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου στο sportsamea.blogspot.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea