Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Στη γειτονιά των Αγγέλων η 4χρονη Αλεξάνδρα!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

13929753742104201999

Στη γειτονιά των Αγγέλων η 4χρονη Αλεξάνδρα!!!

 

Ηταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους για την οικογένεια της 4χρονης Αλεξάνδρας – Μαρίας, όταν ο ειδικός γιατρός μετά από οκτάωρη επέμβαση εξήλθε από το χειρουργείο στο Ογκολογικό του «Αγλαΐα Κυριακού», προχθές αργά το μεσημέρι, για να ανακοινώσει ότι όλα εξελίχθηκαν καλύτερα και από τις αρχικές προσδοκίες. Και όμως μόλις μισή ώρα απείχε η απέραντη χαρά για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του αγγελουδιού από τον απαρηγόρητο θρήνο και τα μεγάλα ερωτηματικά που έμειναν, αφότου άφησε την τελευταία του πνοή.

Μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο διαγνώστηκε καρκίνος του ήπατος στην 4χρονη Αλεξάνδρα. Οι γονείς του κινητοποιήθηκαν άμεσα και η μικρούλα νοσηλεύτηκε στο «Ελπίδα», όπου υποβλήθηκε σε τέσσερις χημειοθεραπείες, στις οποίες ο οργανισμός της ανταποκρίθηκε τέλεια, σύμφωνα με τη μητέρα της. Μετά το χειρουργείο θα επέστρεφε για άλλες δύο χημειοθεραπείες.

Προχθές οδηγήθηκε στο χειρουργικό κρεβάτι και έπειτα από οκτώ ώρες, οι οποίες φάνηκαν ατελείωτες, ο χειρούργος – ογκολόγος παρουσιάστηκε περιχαρής και αισιόδοξος μπροστά στους γονείς, οι οποίοι λύγισαν από συγκίνηση, ακούγοντας τα χαρμόσυνα νέα. Η μικρούλα, η οποία σύμφωνα με τη μητέρα της, εξήλθε από το χειρουργείο χωρίς καν να φορά μάσκα οξυγόνου – δείγμα σύμφωνα με τους γιατρούς της για το πόσο θετικά ανταποκρίθηκε ο οργανισμός του παιδιού- εισήχθη στην Εντατική, ενώ στους γονείς επρόκειτο να επιτραπεί η είσοδος περίπου δύο ώρες αργότερα.

Δεν πέρασε, όμως, παρά μισή ώρα, όταν κλήθηκαν για την αρνητική τροπή που σημειώθηκε ξαφνικά στην ομαλή μέχρι εκείνη τη στιγμή κατάσταση της υγείας του. Οι σφυγμοί της μικρούλας μειώνονταν και ζωτικά όργανα άρχισαν να λειτουργούν με δυσκολία. Η καρδούλα της άντεξε να παλεύει μιάμιση ώρα με απινιδωτή. Αφησε την τελευταία της πνοή στην Εντατική. Ο θάνατός της αποδόθηκε από τους γιατρούς σε πνευμονικό οίδημα.

«Όλα έγιναν μέσα σε μισή ώρα. Η Αλεξάνδρα μου δεν έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Από αυτή τη μάχη βγήκε δυνατή. Εφυγε για λόγους που ξέρει μόνο ο Θεός και όσοι έφταιξαν…», έλεγε συντετριμμένη από την απώλεια της κορούλας της η μητέρα Ελένη Χριστοδούλου. Μίλησε μέσα στο θρήνο της για ένα σύστημα υγείας που νοσεί, για ελλείψεις και παραλείψεις ιδιαίτερα στο Βόλο, για πολλά που είδαν τα μάτια της τόσες ημέρες στην Αθήνα. Εβαλε μια άνω τελεία, για να μιλήσει για όλα αυτά, όταν θα βρει τη δύναμη να ορθοποδήσει, με μέλημά της ο θάνατος του 4χρονου αγγέλου της να αφυπνίσει εκείνους που πρέπει και να μη χαθούν άδικα άλλες τρυφερές ψυχούλες.

Η κηδεία της 4χρονης Αλεξάνδρας – Μαρίας θα εγινε σήμερα στις 10πμ στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων.

ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

 

 taxydromos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τα όχι χτίζονται οι ζωές…

Efi Nika

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika