Newsitamea.gr
SPORT AMEA

Σπουδαία νίκη για την Εθνική Ποδοσφαίρου Κωφών

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1557735_714639381910974_394337044657168489_n

 

Σπουδαίο διπλό απέσπασε στη Πράγα η Εθνική μας ομάδα Ποδοσφαίρου Κωφών Ανδρών, αφού κέρδισε την αντίστοιχη της Τσεχιας με σκορ 2-0 με τον Θεοφάνη Πρίφτη να “πετάει” στον αγωνιστικό χώρο και να συμπαρασέρνει τους συμπαίκτες του σε ένα ξέφρενο ρυθμό.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κυριάρχησε έναντι των Τσέχων, αφού ουσιαστικά δεν απειλήθηκέ ποτέ σοβαρά, ενώ το γεγονός οτι προηγήθηκαμε με το γκολ-κεφαλιά του Μιχαλάρη στο 29′, ύστερα απο το κόρνερ που εκτέλεσε ο Μερακλής, έλυσε τα πόδια των αθλητών μας, που έδιωξαν ένα μεγάλο βάρος απο πάνω τους. Το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, είχε βάλει τις στέρεες βάσεις  για το μεγάλο διπλό που θα έδινε την πρόκριση.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι, μπήκαν δυνατά χωρίς όμως να σημείωσουν κάποιο γκολ ή μεγάλη ευκαιρία, παρά τα μεγάλα ποσοστά κατοχής της μπάλας.
Τότε, Κωνσταντίνος Μερακλής, το νέο μέλος της Εθνικής μας, ανέλαβε δράση με μια ακόμη ασσιστ.
Με μια κάθετη μπαλιά ακριβείας, με αποδέκτη τον Μπεγκάι, δείγμα της ποδοσφαιρικής ευφυίας που διακρίνει τον έμπειρο χαφ, έμελε να σφραγίσει τη νίκη. Ο νεαρός φορ της Εθνική μας, αφού έκανε ένα εκπληκτικό σπριντ, πρόλαβε τον Τσέχο αμυντικό, τον πέρασε, πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε σε κενή εστία στο 86ο λεπτό, για να σφραγίσει τη μεγάλη νίκη και να δώσει το σύνθημα για ξέφρενα πανηγύρια στους Έλληνες συμπαίκτες του.
Ελλάδα (Καμπακάκης) : Ασημώνης, Εγκιάν, Μπεγκάι, Πρίφτης, Μιχαλάρης, Γιαννόπουλος, Νικολαϊδης, Μάγκος, Καρκασίνας, Μερακλής, Μηνάς
Η αποστολή επέστρεψε χωρίς κανένα πρόβλημα, σήμερα Κυριακή, το μεσημέρι, στο Ελ.Βενιζέλος και θα ξεκουραστεί μέχρι τον επόμενο προκριματικό αγώνα κόντρα στην Ουκρανία που είναι προγραμματισμένος για τις 28 Ιουνίου στην Αθήνα.

hafdeaf.gr

sports.amea

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea