Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
Σπιτική τυροκαυτερή!!!
Υλικά
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 καυτερή πιπερίτσα
λίγη γλυκιά πιπεριά
1 κ.σούπας τρίμμα φρυγανιάς
230γρ.φέτα
1 κ.σ. γιαούρτι
πιπέρι-ρίγανη
κόκκινο καυτερό πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο multi τα 4 πρώτα υλικά.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα και ξαναχτυπάμε.
Αφήνουμε την τυροκαυτερή 2-3 ώρες στο ψυγείο πριν τη σερβίρουμε. Σε κλειστό δοχείο (ψυγείο) μπορεί να διατηρηθεί μερικές μέρες.