Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΣΟΚ: Μητέρα δηλητηρίαζε επί χρόνια τον μικρό γιο της!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
8
ΣΟΚ: Μητέρα δηλητηρίαζε επί χρόνια τον μικρό γιο της!!!
Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία σε μία μητέρα μπλόγκερ από τη Νέα Υόρκη για τον θάνατο τον περασμένο Ιανουάριο του 5χρονου γιού της στο αίμα του οποίου βρέθηκαν υψηλά επίπεδα νατρίου.

Συγκεκριμένα, η 26χρονη Λέισι Σπίαρς διατηρούσε ένα μπλογκ, στο οποίο έγραφε για τη «θαρραλέα μάχη» που έδινε επ ίχρόνια ο μικρός Γκάρνετ με διάφορες ασθένειες.

Η αλήθεια είναι ότι το 5χρονο αγόρι μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία όλη του τη ζωή εξαιτίας διαφόρων ασθενειών. Μετά τον θάνατό του, ωστόσο, τον περασμένο Ιανουάριο, βρέθηκαν τοξικά επίπεδα νατρίου στο αίμα του.

Κατόπιν αστυνομικής έρευνας, αποκαλύφθηκε, ότι η Σπίαρς είχε πάει το μικρό αγόρι στο μπάνιο ενός νοσοκομείου στις 17 και μετά πάλι στις 19 Ιανουαρίου, όπου του χορήγησε νάτριο απευθείας στο στομάχι με ένα σωληνάκι.

Μετά από αυτά τα δύο περιστατικά, η κατάσταση υγείας του άτυχου 5χρονου άρχισε να γίνεται ακόμα χειρότερη, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή 4 ημέρες αργότερα.

Επιπλέον, βρέθηκε ιστορικό στον υπολογιστή της 26χρονης, το οποίο έδειχνε ότι είχε ψάξει στο διαδίκτυο σχετικά με την επίδραση που θα μπορούσαν να έχουν μεγάλες δόσεις άλατος στο αγόρι.

Από την αρχή, οι Αρχές θεωρούσαν τη Σπίαρς ύποπτη, καθώς πίστευαν ότι δηλητηρίαζε η ίδια σιγά-σιγά τον γιο της, χρησιμοποιώντας τα προβλήματα υγείας του για να τραβήξει προσοχή στο μπλογκ της, το οποίο έφερε τον τίτλο «Το Ταξίδι του Γκάρνετ». Τελικά, είχαν δίκιο.

Η 26χρονη γυναίκα συνελήφθη την Τρίτη και κατηγορείται τώρα για φόνο δευτέρου βαθμού και ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού – κατηγορίες, τις οποίες η ίδια αρνείται.

 

 

newsbomb.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea