Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΥΓΕΙΑ

Σοκαριστικό βίντεο: με τη χρήση του κινητού φτιάχνεις ποπ κορν!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

b2eg

Σοκαριστικό βίντεο: με τη χρήση του κινητού φτιάχνεις ποπ κορν!-ΒΙΝΤΕΟ

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα κινητά είναι μεγάλες πηγές ακτινοβολίας. Αυτό που ακόμα δε γνωρίζουμε είναι πόσο σοβαρές θα είναι οι επιπτώσεις στην υγεία μας. Ήδη ¨κατηγορούνται¨ ότι μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο του ακουστικού νεύρου ή του εγκέφαλου μέχρι και στειρότητα.

Οι γιατροί επιμένουν να αποφεύγουμε την πολύωρη χρήση τους και να χρησιμοποιούμε όσο περισσότερο γίνεται ακουστικά(handsfree) ή έστω την ανοιχτή ακρόαση. Όταν έχουμε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το σώμα ο κίνδυνος μεγαλώνει. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε, καθώς εκείνη την ώρα πολλαπλασιάζεται η εκπομπή της ακτινοβολίας και απορροφάτε όλη από το σώμα και τον εγκέφαλο.

Μερικές φορές όμως αν δε δούμε κάτι, δε το πιστεύουμε. Δυστυχώς η ακτινοβολία δεν είναι ορατή με το μάτι, μπορεί όμως να γίνει ορατή με ένα πείραμα. Το βίντεο που ακολουθεί είναι αστείο έως σοκαριστικό, εάν σκεφτεί κανείς πως χρησιμοποιώντας λίγο καλαμπόκι και 3-4 κινητά, αυτό μετατρέπεται σε ποπ κορν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα! Μετά από αυτό που θα δείτε, ίσως αναθεωρήσετε για το πόσο κοντά σας θέλετε αυτές τις συσκευές!

[youtube id=”a6CH-YWPa5I” width=”620″ height=”360″]

Βογιατζής Ηλίας

Email: iliasvogiatzis@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Όταν λέμε «όχι» αλλά πεθαίνουμε για το «ναι»

Efi Nika

Θέλεις να έχεις για πολλά χρόνια γερή καρδιά; Υιοθέτησε τις 3 απλές αλλαγές

Γιώργος Newsitamea