Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Σαν όνειρο: Νεαρή με αναπηρία γίνεται μοντέλο -Μεταμορφώνεται σε γοργόνα και μαγνητίζει το φακό -ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

gorgona-amea

Σαν όνειρο: Νεαρή με αναπηρία γίνεται μοντέλο -Μεταμορφώνεται σε γοργόνα και μαγνητίζει το φακό -ΦΩΤΟ

Δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι είχε ελπίδες να ακολουθήσει το όνειρό της και να γίνει μοντέλο η 19χρονη Μακέντζι Κλερ, με αναπηρία από τη μέση και κάτω. Κι όμως, σαν ηρωίδα σε παραμύθι έκανε ήδη την πρώτη της φωτογράφηση ως γοργόνα.

Η νεαρή κοπέλα τα τελευταία 9 χρόνια της ζωή της μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, ύστερα από ένα αυτοκινητικό ατύχημα που είχε σε ηλικία 10 ετών.

Η πανέμορφη 19χρονη, από την Βιρτζίνια, είχε βγει ραντεβού με τον φίλο της, όταν μία φωτογράφος πρόσεξε από μακριά το πρόσωπό της και σκέφτηκε ότι θα ήταν τέλεια για μια φωτογράφηση που είχε κατά νου, με θέμα μια γοργόνα. Δεν είχε καταλάβει, παρά μόνο όταν την πλησίασε, ότι η κοπέλα είχε αναπηρία. Αυτό, ωστόσο, δεν την εμπόδισε να της κάνει επαγγελματική πρόταση να γίνει το μοντέλο της. Αντιθέτως, αποτέλεσε για εκείνη ιδιαίτερη πρόκληση καθώς το έργο της θα μπορούσε να περάσει ένα πολύ ισχυρό μήνυμα.

Όπως εκμυστηρεύτηκε η φωτογράφος Κέρι Λέιν, η πρώτη επαφή της με την Κλερ στο αναπηρικό αμαξίδιο ήταν ένα σοκ, καθώς δεν είναι συνηθισμένο να βλέπει κανείς μια όμορφη κοπέλα στην ηλικία της σε αυτή την κατάσταση.

Ο γιος της Λέιν ξόδεψε πολλές ώρες δουλεύοντας πάνω στην ουρά που μεταμόρφωσε την 19χρονη σε γοργόνα. Η φωτογράφος ήταν σίγουρη ότι η Κλερ θα ήταν η τέλεια Άριελ, ως μικρή γοργόνα, καθώς διέθετε φλογερά κόκκινα μαλλιά.

Για τη νεαρή κοπέλα ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή όταν την πλησίασε η φωτογράφος και της ζήτησε να συνεργαστούν, καθώς από μικρή ονειρευόταν να γίνει μοντέλο, ωστόσο δεν πίστευε ποτέ ότι θα κατάφερνε καθώς ήταν καθηλωμένη στην αναπηρική πολυθρόνα.

«Ήταν μια φωτογράφηση που με έκανε να νιώσω πραγματικά ξεχωριστή», δήλωσε η κοπέλα, χαρακτηρίζοντας παράλληλα συναρπαστικό το γεγονός ότι ποτέ η Λέιν δεν έγινε αδιάκριτη με ερωτήσεις και δεν στάθηκε στο πρόβλημά της.

Η Κλερ αντιμετωπίζει τώρα πλέον το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Διαπιστώνοντας ότι δεν έχει δει κανένα μοντέλο με αναπηρία στην τηλεόραση, σε περιοδικά και διαφημίσεις, δηλώνει ότι θα μπορούσε να γίνει εκείνη το πρώτο μοντέλο σε αναπηρικό αμαξίδιο.

 

Πηγή: www.iefimerida.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρίση στον γάμο μετά το 1ο παιδί: γιατί συμβαίνει και πώς να την προλάβετε

Efi Nika

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika