Newsitamea.gr
ΒΙΝΤΕΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Σήμερα ήταν η τελευταία φορά που κρίνατε αρνητικά έναν άστεγο! Δείτε γιατί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

simera-itan-i-teleytaia-fora-poy-krinate-arnitika-enan-astego2

Σήμερα ήταν η τελευταία φορά που κρίνατε αρνητικά έναν άστεγο! Δείτε γιατί (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Δεν είστε ο μόνος ή η μόνη, που στη θέα ενός αστέγου, το πρώτο συναίσθημα που σας κατακλύζει, αντί του οίκτου και της συμπόνιας, είναι ο θυμός. Και ποιος άλλωστε να σας αδικήσει, όταν σχεδόν καθημερινά έρχονται στο φως ιστορίες ανθρώπων που ζητιανεύουν ή κοιμούνται στο δρόμο από… χόμπι ή λόγω σοκαριστικά μεγάλης απληστίας και τσιγκουνιάς.

simera-itan-i-teleytaia-fora-poy-krinate-arnitika-enan-astego1

Ευτυχώς, ή δυστυχώς, αυτές είναι οι τραγικές εξαιρέσεις, μιας και τα τελευταία χρόνια, και λόγω της οικονομικής κατάστασης, οι άστεγοι έχουν αυξηθεί δραματικά, με αποτέλεσμα ακόμη και ολόκληρες οικογένειες να αναγκάζονται να κοιμούνται στο δρόμο. Το ακομα πιο δραματικό, είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί, είναι συνήθως άτομα που είχαν δουλειά, σπίτι και μία ευτυχισμένη ζωή, ή άτομα τα οποία προκειμένου να σώσουν τη ζωή και την αξιοπρέπειά τους, προτιμούν να ζήσουν στο πεζοδρόμιο παρά κάπου που κινδυνεύει ακόμα περισσότερο η ζωή τους.

Η καμπάνια Rethink Homelessness λοιπόν, ήρθε για να μας κάνει να αναθεωρήσουμε την έννοια του άστεγου, και να αντιληφθούμε ότι πρόκειται για μία κατάσταση η οποία μπορεί να συμβεί στον καθένα.

Δείτε το video.


[youtube id=”THxtcWNw3QA” width=”620″ height=”360″]

 

ΠΗΓΗ:www.queen.gr

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou