Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σάλος από την καταγγελία εγκύου για τον πρώην γυναικολόγο της – Αποφασισμένη να τον κυνηγήσει δικαστικά!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

egios

Σάλος από την καταγγελία εγκύου για τον πρώην γυναικολόγο της – Αποφασισμένη να τον κυνηγήσει δικαστικά!!!

Στις δικαστικές αίθουσες, όπως φαίνεται, θα λύσουν τη διαφορά τους μία γυναίκα και ο μέχρι πρότινος γυναικολόγος της…

καθώς η πρώτη τον καταγγέλλει ότι… δεν αντελήφθη πως ήταν έγκυος! Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι πριν από δέκα περίπου μήνες η ίδια τον επισκέφθηκε για να του παραπονεθεί πως αισθανόταν έντονη αδιαθεσία. Ο γιατρός γνώριζε πως εκείνη έπαιρνε αντισυλληπτικά χάπια. Την ρώτησε αν είχε πάρει πριν από κάποια σεξουαλική της επαφή και εκείνη δήλωσε πως δεν ήταν 100% σίγουρη.

Παρ’ όλα αυτά, όπως ισχυρίζεται, δεν έγινε καμία εξέταση για να διαπιστωθεί εάν όντως ήταν έγκυος ή όχι. Αντιθέτως, και σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της γυναίκας, ο επιστήμονας φίλος της, της είπε να μην ανησυχεί και πως δεν θα ήταν τίποτε άλλο πέρα από κάποια γυναικολογική διαταραχή στον οργανισμό της.

Αντί όμως να γιατρεύεται η κατάστασή της χειροτέρευε ενώ παρατηρούσε ότι αύξαναν τα κιλά της. Όμως ο γιατρός την καθησύχαζε λέγοντάς της πως το πάχος προερχόταν από τις… ορμόνες! Αποτέλεσμα ήταν μετά από κάποιους μήνες και ενώ πλέον η κατάσταση είχε γίνει πολύ χειρότερη απ’ ό,τι ήταν στην αρχή, η γυναίκα να αρχίσει να αισθάνεται και έντονους πόνους.

Σύμφωνα με το dete.gr, το γεγονός την οδήγησε σε έναν δεύτερο γυναικολόγο, ο ο οποίος με τη σειρά του την ενημέρωσε  πως βρισκόταν στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η γυναίκα δηλώνει αποφασισμένη να εκθέσει τον πρώην γυναικολόγο της στέλνοντάς τον στην δικαιοσύνη.

Newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika