Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ρουμανία: Νηπιαγωγοί χτυπούσαν και έδιναν κρασί σε παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
VIDEO Parents Horrified As They Watch Teachers Beating Nursery Children
Ρουμανία: Νηπιαγωγοί χτυπούσαν και έδιναν κρασί σε παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Τον διαφήμιζαν ως «παράδεισο» των παιδιών. Πίσω ωστόσο από τις κλειστές πόρτες του νηπιαγωγείου Little Kingdom στην Constanta της Ρουμανίας, αθώες παιδικές ψυχές τραυματίζονταν ανεπανόρθωτα από τα βασανιστήρια των εργαζομένων.

Ανάγκαζαν τα παιδιά να πίνουν κρασί μαζί με το χυμό τους για να κοιμηθούν και καφέ όταν τα παραλάμβαναν οι ανυποψίαστοι γονείς τους ώστε να ξυπνήσουν. Οι ξυλοδαρμοί βέβαια ήταν στο ημερήσιο πρόγραμμα του νηπιαγωγείου, ενώ είδαν το φως της δημοσιότητας, όταν οι εργαζόμενοι ξέχασαν να κλείσουν – όπως συνήθιζαν – τις κάμερες ασφαλείας.

«Αν δεν κάνεις αυτό που σου είπα θα σε χτυπήσω στο κεφάλι. Απλά πήγαινε για ύπνο ή θα σε χτυπήσω άσχημα και θα σε πετάξω έξω στο κρύο», ακούγεται η φωνή μιας εργαζόμενης στο συγκλονιστικό βίντεο.

Παρά ωστόσο την αποκάλυψη των βασανιστηρίων, το νηπιαγωγείο εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά λόγω «τρύπας» στη ρουμανική νομοθεσία, καθώς παραμένει ασαφές ποιος έχει την ευθύνη για το κλείσιμό του…

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι αρκετοί γονείς έχουν καταγγείλει στο παρελθόν το συγκεκριμένο νηπιαγωγείο, καθώς τα παιδιά τους γύριζαν στο σπίτι με μώλωπες.

 

 

 

 

 

www.newsbomb.gr

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ στην Κρήτη: Νόμιζαν ότι πέθανε από καρκίνο σπίτι του, τον κήδεψαν και 2 μέρες μετά αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια

Efi Nika

Ανήκετε στο 10% των σπάνιων ανθρώπων παγκοσμίως; Είναι απλό να το διαπιστώσετε

Efi Nika

15 μηνών μωρό κατάπιε το μονόπετρο της μαμάς του και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του!

Efi Nika