Newsitamea.gr
AMEA news ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Πρωτοποριακή λύση για την απώλεια των μαλλιών σε ογκολογικούς ασθενείς με μόνιμο και φυσικό αποτέλεσμα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
Πρωτοποριακή λύση για την απώλεια των μαλλιών σε ογκολογικούς ασθενείς με μόνιμο και φυσικό αποτέλεσμα
Πρωτοποριακή λύση για την απώλεια των μαλλιών σε ογκολογικούς ασθενείς με μόνιμο και φυσικό αποτέλεσμα

 

Πρωτοποριακή λύση για την απώλεια των μαλλιών σε ογκολογικούς ασθενείς με μόνιμο και φυσικό αποτέλεσμα-

Νέα Τεχνολογία Hollywood On the Street(HOS-2)

 

Η απώλεια μαλλιών για έναν ογκολογικό ασθενή συνεχίζει να αποτελεί μέχρι και σήμερα ένα από τα πιο δύσκολα και αναμενόμενα στάδια της θεραπευτικής διαδικασίας του καρκίνου, μιας σοβαρής και δύσκολης ασθένειας, που δυστυχώς αρκετοί συνάνθρωποί μας βιώνουν. Ένας άνθρωπος που προσπαθεί να παλέψει με την ασθένεια, έχει δυστυχώς να αντιμετωπίσει και την πολύ δυσάρεστη πραγματικότητα του να χάσει τα δικά του μαλλιά.

Κάποιες φορές η συγκεκριμένη δοκιμασία μπορεί να ισοπεδώσει την αυτοπεποίθηση ενός ασθενούς περισσότερο και από ότι η ίδια η ασθένεια. Παράλληλα, η λύση της περούκας δεν εξυπηρετεί κάποιους ανθρώπους, που αισθάνονται μεγάλο βάρος στο κεφάλι, απώλεια αίσθησης των εξωτερικών ερεθισμάτων, και τους θερινούς μήνες έντονο αίσθημα ζέστης, με το κεφάλι να είναι μόνιμα ιδρωμένο.

Η σπουδαιότητα της αποκατάστασης

Η ψυχολογία και η ποιότητα ζωής του ασθενούς επηρεάζεται σε πολύ σημαντικό βαθμό, παρά το γεγονός ότι η απώλεια των μαλλιών αποτελεί απλώς ένα στάδιο για την πλειονότητα των αγωγών χημειοθεραπείας ή ακτινοθεραπείας και είναι προσωρινή και αναστρέψιμη. Τη λύση στις περιπτώσεις αυτές έρχεται να προσφέρει η καινοτόμος τεχνική Hollywood On the Street (HOS-2).

HOS-2 : Η τεχνική αποκατάστασης με φυσικά μαλλιά

Μία νέα, πρωτοποριακή τεχνική αποκατάστασης μαλλιών για ογκολογικούς (και όχι μόνο) ασθενείς εφαρμόζεται πλέον στην Ελλάδα και την Κύπρο αποκλειστικά από την Bergmann Kord. Πρόκειται για την εξειδικευμένη τεχνική HOS-2 και αποτελεί το πρώτο προϊόν στον κόσμο που εγκρίθηκε από τον FDA (Εθνικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ) ως ιατρικό προϊόν αποκατάστασης των μαλλιών για τις περιπτώσεις απώλειας μαλλιών λόγω ιατρικών καταστάσεων (χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία).

 

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της:

  • Η τεχνική HOS-2 βασίζεται στη δημιουργία εξατομικευμένου hair system, που αποτελείται από ειδική μεμβράνη στην οποία εμφυτεύονται φυσικά μαλλιά ίδιας ποιότητας με τα μαλλιά του ασθενούς.
  • H μεμβράνη επικολλάται στο τριχωτό της κεφαλής όπου και εφαρμόζει τέλεια και με απόλυτη σταθερότητα, δίχως να υπάρχει η ανάγκη να αφαιρείται.
  • Κατασκευάζεται από υποαλλεργικό υλικό, είναι απολύτως ασφαλής και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει ελεύθερα, χωρίς να επηρεάζεται η υγιεινή του.
  • Λόγω της εξαιρετικής της λεπτότητας δεν αφαιρεί από το άτομο την αίσθηση των εξωτερικών ερεθισμάτων.

Γιατί η νέα τεχνική υπερτερεί σε σχέση με την περούκα παθήσεων;

Η υπεροχή αυτή έγκειται στη διασφάλιση σημαντικών πλεονεκτημάτων καθώς ο ασθενής μπορεί να διατηρήσει την αρχική εικόνα των μαλλιών του (όπως ήταν πριν την έναρξη των θεραπειών). Η τεχνική εξασφαλίζει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα που δεν έχει καμία διαφορά από τα δικά του μαλλιά προ θεραπείας και επομένως δεν γίνεται αντιληπτό. Παράλληλα έχει μόνιμη εφαρμογή των νέων μαλλιών (δηλαδή το hair system παραμένει τοποθετημένο όλο το 24ωρο και δεν αφαιρείται όπως οι περούκες). Ο ασθενής μπορεί να περιποιείται τα νέα μαλλιά όπως ακριβώς και τα φυσικά (λούσιμο, χτένισμα, βαφή κ.ά.) ενώ επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα οικονομικής κάλυψης από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Έτσι, επιλύοντας το θέμα της εικόνας των μαλλιών του ο ογκολογικός ασθενής μπορεί να συνεχίσει με αυτοπεποίθηση, ασφάλεια και καλύτερη ψυχολογία μια φυσιολογική ζωή, εστιάζοντας από κει και έπειτα, αποκλειστικά στην ανάρρωσή του.

 

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα οικονομικής κάλυψης ποσοστού της εξειδικευμένης τεχνικής HOS-2 από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

 

Δωρεάν ραντεβού πληροφόρησης

Οι ειδικοί της Bergmann Kord είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων για δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης σε όλα τα επιμέρους επιστημονικά κέντρα της κλινικής σε Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Ρόδο) στο 800 11 00 111 (γραμμή χωρίς χρέωση από σταθερό) ή στα επιμέρους τηλέφωνα κάθε κλινικής.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνική HOS2 θα βρείτε και στο site της Bergmann Kord (www.kord.gr).

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Σύνδρομο Down: Ποιοι είναι οι τρεις τύποι του; – Πώς ανιχνεύεται

Penni Syggrou

Καρκίνος του παχέος εντέρου: Διαβάστε ποια είναι τα ύποπτα συμπτώματα

newsitamea