Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ NEWS

Πιες κόκκινο κρασί για να βρεις την υγεία σου, ισχυρίζεται Βρετανός καρδιολόγος!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

article-2661296-1EE0978900000578-54_634x445

Πιες κόκκινο κρασί για να βρεις την υγεία σου, ισχυρίζεται Βρετανός καρδιολόγος!

Ο καρδιολόγος Dr.WilliamsMcCrea, είναι διάσημος για τις συνταγές που γράφει στους ασθενεις…2 ποτήρια κόκκινο κρασί κάθε μέρα! Μέχρι τώρα σε αρκετές έρευνες έχουμε διαβάσει για το κόκκινο κρασί και τις ευεργετικές του ιδιότητες στην καρδία. Όμως συνήθως αναφέρουν ένα ποτήρι κρασί την ήμερα ή ανά δυο μέρες.

Ο Dr.Williamsέχει συνταγογραφήσει σε περισσότερους από 10.000 ασθενείς του, να πίνουν 2 ποτήρια κόκκινο κρασί, τα τελευταία 10 χρόνια! Κατέληξε σε αυτή τη «θεραπεία», όταν ανακάλυψε πως οι Γάλλοι, παρά το ότι τρώνε πιο ανθυγιεινά και καπνίζουν περισσότερο, έχουν λιγότερα συμπτώματα καρδιακής προσβολής από τους Βρετανούς! Μάλιστα ισχυρίζεται πως μειώνει και τον κίνδυνο εγκεφαλικού κατά 20%.

Ο καρδιολόγος εξηγεί πως: το κόκκινο κρασί διαστέλλει τις αρτηρίες και αυξάνει τα επίπεδα της καλής χοληστερόλης! Συνιστά να διαλέγουμε νέας ετικέτας κρασιά, που εκτός του ότι έχουν χαμηλή τιμή και τα βρίσκουμε παντού, έχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά! Οι αγαπημένες ποικιλίες του γιατρού, είναι όσες έχουν φτιαχτεί από σταφύλια σε ορεινές περιοχές και προτιμά Pinot Noir ή Shiraz από τη Νότια Αφρική ή Cabernet Sauvignon από τη Χιλή.
Βογιατζής Ηλίας

Email: iliasvogiatzis@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάκχαρο: Ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε κάθε ηλικία

Efi Nika

Μπορώ να πιω αλκοόλ όσο παίρνω αντιβίωση;

Efi Nika

Πόση πρωτεΐνη χρειάζεσαι πραγματικά;

Efi Nika