Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Παντρεύτηκε 72 ώρες πριν σβήσει από καρκίνο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

kate_978188254

Παντρεύτηκε 72 ώρες πριν σβήσει από καρκίνο

Όταν η 29χρονη Βρετανίδα Kate Wiggin έμαθε από τους γιατρούς ότι πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου και της απομένουν μόνο τρεις εβδομάδες ζωής, δεν έβαλε τα κλάματα, αλλά αποφάσισε να πραγματοποιήσει την τελευταία επιθυμία της το συντομότερο δυνατό: η νεαρή γυναίκα ήθελε να παντρευτεί τον παιδικό της έpωτα και πατέρα των δύο παιδιών της, Gary, προτού κλείσει τα μάτια της.

Όπως δήλωσε η μητέρα της νέας γυναίκας, η 29χρονη είχε επί μήνες πόνους στο στομάχι, αλλά οι γιατροί την καθησύχαζαν ότι έχει πέτρες στη χολή. Όταν οι πόνοι έγιναν εντονότεροι και η Kate επισκέφθηκε εκ νέου το νοσοκομείο, η διάγνωση ήταν καρκίνος σπάνιας μορφής και της γνωστοποιήθηκε ότι είχε μόνο τρεις εβδομάδες ζωή.

Η διάγνωση έγινε στις 13 Φεβρουαρίου και η Kate ζήτησε από τον 32χρονο Gary, πατέρα των δύο παιδιών της, της 8χρονης Molly και του 10χρονου Lewis, να πραγματοποιήσει την τελευταία της επιθυμία και να παντρευτούν.

Ο γάμος έγινε στις 6 Μαρτίου, με παρανυφάκια τα δύο παιδιά του ζευγαριού και παρόντες πολλούς φίλους και συγγενείς. Η γυναίκα κατάφερε να σταθεί όρθια και να ανταλλάξει όρκους με τον αγαπημένο της, ενώ ένα ασθενοφόρο περίμενε έξω από το χώρο της τελετής, μήπως συμβεί κάτι απρόοπτο.

Το ζευγάρι άκουσε το αγαπημένο τραγούδι της Kate, «Who You Love», ενώ ένας φωτογράφος απαθανάτιζε την κάθε στιγμή. Τρεις μέρες αργότερα, στις 9 Μαρτίου, η Kate έφυγε από τη ζωή.

Πηγή: e-radio.gr

ΠΗΓΗ:www.madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou