Newsitamea.gr
SPORT AMEA

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Jessica+Long+IPC+Swimming+World+Championships+XQxInm7eBeHl

Με ότι καλύτερο διαθέτει η Ελληνική κολύμβηση της Ε.Α.ΟΜ – ΑμεΑ ,21 αθλητές και αθλήτριες πηγαίνουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών του Αιντχόφεν της Ολλανδίας,  που θα ξεκινήσει στις 4 και θα ολοκληρωθεί στις 10 Αυγούστου.
Από εννιά σωματεία είναι οι 21 αθλητές που απαρτίζουν τους αθλητές.  ΑΕΤΟΙ Αθήνας , ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ,ΗΡΟΔΙΚΟΣ , ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ , ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , ΠΑ.Σ.Κ.Α. , ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ , ΤΥΡΤΑΙΟΣ και ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ.
Αναλυτικά είναι 16 άνδρες οι Χρήστος-Αλέξανδρος Ταμπαξής , Απόστολος Τσαούσης, Ανδρέας Κατσαρός, Αριστείδης Μακροδημήτρης, Γιώργος Καπελλάκης, Ιωάννης Κωστάκης, Αντώνης Τσαπατάκης            Ηλίας Αρκουδέας, Βασίλης Τσαγκάρης, Κωνσταντίνος Καραούζας, Γιώργος Σφαλτός, Παναγιώτης Χριστάκης, Χαράλαμπος Παπαϊωάννου,    Νικόλαος Τσότρας, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, Χαράλαμπος Ταϊγανίδης.
Και 5 γυναίκες οι Μαρία Καλπακίδου, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Χρυσούλα Αντωνιάδου, Μαρία Τσάκωνα, Ευθυμία Γκουλή
Οι τρεις Ομοσπονδιακοί Προπονητές Ιωάννης Αλεξάκης, Ιωάννης Μαχίλης και η Αρχοντία Καζάκη έχουν τρείς ημέρες να γυμνάσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες πριν γίνει η πρεμιέρα στο κολυμβητήριο του Αιντχοφεν.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Αλεξάκης δήλωσε ότι .«περιμένω πληθώρα μεταλλίων από τα παιδιά. Έχουν προετοιμασθεί κατάλληλα οι 23 αθλητές μας. Η αποστολή είναι πολυμελής και πανέτοιμη. Δεν μπορώ να πω αριθμό μεταλλίων γιατί πρέπει να ξέρω και την κατάσταση των άλλων αθλητών, από τις άλλες χώρες»
 Ο Πρόεδρος της ΕΑΟΜ -ΑμεΑ Γιώργος Φουντουλάκης είναι αρχηγός αποστολής «Πιστεύω ότι τα παιδιά θα κάνουν το καθήκον τους. Θα γυρίσουν με τα μετάλλια που έχουν βάλει στόχο. Έχουν προπονηθεί άριστα τόσο καιρό. Η ομοσπονδία τους παρείχε ότι καλύτερο μπορούσε για την σωστή εκγύμναση τους.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea