Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πέθανε ο ψηλότερος άντρας του κόσμου!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
30
Πέθανε ο ψηλότερος άντρας του κόσμου!!!-ΦΩΤΟ
Ήταν πολύ ντροπαλός για να μετρηθεί για το βιβλίο Γκίνες…

 Ο Leonid Stadnyk, ένας αγρότης από ένα  Leonid Stadnyk χωριό, πιστεύεται ότι ξεπερνούσε κατά 21 πόντους τον πανύψηλο ποδοσφαιριστή Peter Crouch, ο οποίος έχει ύψος δύο μέτρα και τρία εκατοστά.

Ο πανύψηλος άντρας πέθανε χτες σε ηλικία 44 ετών έπειτα από εγκεφαλική αιμορραγία συνέπεια πολλών προβλημάτων που είχε με την υγεία του.

Ο ίδιος έλεγε για το ύψος του : «Για μένα είναι κατάρα να είσαι ψηλός. Είναι μία τιμωρία από το Θεό και δεν ξέρω τι αμαρτία διέπραξα για να τιμωρηθώ έτσι. Δεν θέλω και δεν έχω την ανάγκη να γίνω γνωστός από το βιβλίο Γκίνες»

Επίσης, φοβόταν τη δέσμευση με τις γυναίκες. «Δε θέλω να προκαλέσω προβλήματα στη γυναίκα μου. Δεν θα ήταν δίκαιο για εκείνη» είχε δηλώσει.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε ηλικία 12 ετών εμφάνισε έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο που που του «τόνωσε» την παραγωγή της αυξητικής ορμόνης.

Ο ίδιος είχε σπουδάσει κτηνιατρική και την αγαπούσε πολύ αλλά δεν μπόρεσε να την ασκήσει αφού δεν μπορούσε να βρει παπούτσια να του κάνουν με αποτέλεσμα να παθαίνει κρυοπαγήματα…

Σε ένα ταξίδι που έκανε στη Γερμανία, είχε δηλώσει πως δεν μπορούσε να βρει κρεβάτι να κοιμηθεί και έτσι ξάπλωσε σε ένα.. τραπέζι μπιλιάρδου.

31

33

 

newsbomb.g

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αιτήσεις «τώρα» για επιδότηση έως 10.000 ευρώ: Πώς θα πάρετε κρατικό χρήμα – Αιτήσεις με σειρά προτεραιότητας

Efi Nika

Λατρεμένη ανιψούλα, πήγε τον vεκρό θείο της σε τράπεζα με το καροτσάκι για να υπογράψει δάνειο 3.000 ευρώ – BINTEO

Efi Nika

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika