Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πάτησε κατά λάθος την 16 μηνών κόρη του με το αυτοκίνητο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

16MINON

Πάτησε κατά λάθος την 16 μηνών κόρη του με το αυτοκίνητο

Τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής του βιώνει ένας πατέρας από το Δυτικό Γιορκσάιρ, ο οποίος κατά λάθος πάτησε με το αυτοκίνητό του, την 16 μηνών κορούλα του με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει θανάσιμα.
Η μικρή Έιντζελ, η οποία μόλις είχε μάθει να περπατάει, έπαιζε στον κήπο τους σπιτιού της, όταν ξαφνικά βρέθηκε πίσω από το αυτοκίνητο του μπαμπά της χωρίς να την αντιληφθεί κανείς.

Αμέσως στο σημείο έτρεξαν οι γείτονες κι έκαναν απεγνωσμένες προσπάθειες να τη σώσουν. Η πανέμορφη μικρούλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός γείτονα: «Ο πατέρας είχε φύγει από το σπίτι και ξαφνικά γύρισε γιατί είχε ξεχάσει κάτι. Άνοιξε την αυλόπορτα και ξαφνικά ο σκύλος πετάχτηκε στο δρόμο. Η μητέρα βγήκε και άρχισε να κυνηγάει το σκύλο. Κανείς δεν είδε ότι την ίδια ώρα το μικρό κορίτσι, βγήκε από το σπίτι και περιφερόταν πίσω από το αμάξι. Ο πατέρας έβαλε μπροστά το αμάξι κι έκανε όπισθεν».

Ακόμα, ένας άλλος γείτονας δήλωσε ότι: «οι γονείς είναι συντετριμμένοι. Παρόλο που πρόκειται για ατύχημα ο πατέρας δεν σταματάει να κατηγορεί τον εαυτό του».

angel3.jpg

angel4.jpg

Star.gr

www.madata.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρχεται το «καλάθι του νονού»: Τι προϊόντα θα περιέχει και ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι αυτό το Πάσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Προειδοποίηση από σεισμολόγους: «Αυτό το ρήγμα μπορεί να φέρει μεγάλο σεισμό, θα είναι 7 με 8,2 Ρίχτερ» – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika