Newsitamea.gr
AMEA news ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙ

Ο 10χρονος Μπεν, στάθηκε στα πόδια του ξανά, με τη βοήθεια όλης της Βρετανίας!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

5930732-large

Ο 10χρονος Μπεν, στάθηκε στα πόδια του ξανά, με τη βοήθεια όλης της Βρετανίας!-ΒΙΝΤΕΟ

Αν νομίζουμε ότι μόνο το Ελληνικό Σύστημα Υγείας έχει προβλήματα, κενά και δυσκολίες για τους ασθενείς, η επομένη ιστορία μας δείχνει τα κενά που δημιουργεί το αντίστοιχο Βρετανικό σύστημα!

Ο 10χρονος Μπεν που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και ενώ ήταν προγραμματισμένη η εγχείρηση που θα του επέτρεπε να περπατήσει και πάλι, “κόπηκαν” από το βρετανικό κράτος τα χρήματα που δίνονταν για ανάλογες ιατρικές περιπτώσεις! Έτσι ο Μπεν και η οικογένεια του βρεθήκαν στη δυσάρεστη θέση, να σκεφτούν πως πλέον δε θα περπατήσει. Το θέμα όμως το έβγαλε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Mirrorζητώντας από τους αναγνώστες της, να μαζέψουν τα χρήματα.

MAIN-Ben-Baddeley

Κατάφεραν να συγκεντρώσουν τις 20.000 λίρες(30.000 ευρώ περίπου), ο Μπεν έκανε την εγχείρηση όπως ήταν προγραμματισμένη και πλέον μπορεί και κάνει τα πρώτα του βήματα! “Άλλαξε η ζωή του, είναι θαύμα να τον βλέπω να περπατά και πάλι”, δήλωσε η μητέρα του! “Το δεξί του πόδι είναι σχεδόν σε τέλεια κατάσταση ενώ το αριστερό θέλει δουλειά ακόμα για να βελτιωθεί. Δε θα το πιστέψετε πόσο διαφορετικός είναι, θέλει να κινείται συνέχεια!” 

[youtube id=”JQ9hmpIolO8″ width=”620″ height=”360″]

Δυστυχώς ακόμα και οι απαραίτητες φυσιοθεραπείες που θα χρειαστούν από εδώ και στο εξής, δεν καλύπτονται από το σύστημα υγείας, έτσι θα συνεχίσουν στην αναζήτηση των χρημάτων που χρειάζονται για αυτές και τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί. Το ευχάριστο είναι φυσικά η μεγάλη και άμεση ανταπόκριση των Βρετανών, σε μια χώρα που φημίζεται για τα νοσοκομεία της, αλλά κατά πως φαίνεται ….υστερεί στη κρατική ρευστότητα ανθρωπιάς προς τους κατοίκους της!

Ben-Baddeley

 

Βογιατζής Ηλίας

Email: iliasvogiatzis@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika