Newsitamea.gr
AMEA news ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ο πρώτος προπονητής σε αναπηρικό καροτσάκι στην Γιουνάιτεντ!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

pegasus_LARGE_t_1041_106333546

Ο πρώτος προπονητής σε αναπηρικό καροτσάκι στην Γιουνάιτεντ!!!

 

ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε μια εξαιρετική κίνηση και σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, προσέλαβε στις ακαδημίες της τον 22χρονο προπονητή, Σοχάιλ Ρέμαν, ο οποίος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο νεαρός γεννήθηκε με ένα πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη και μπορούσε να κάνει κάποια βήματα μέχρι τα 13 του, όταν και καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι.

Αλλά το πάθος του για το ποδόσφαιρο ήταν τόσο μεγάλο και δεν άφησε την κατάσταση του να τον «πάρει» από κάτω, αλλά σπούδασε σε κολέγιο και έγινε προπονητής. Η σχέση σου με την Γιουνάιτεντ ήταν στενή και ο νεαρός ήταν μέλος της ένωσης φιλάθλων με ειδικές ανάγκες.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μάλιστα, του είχε στείλε ένα γράμμα και τον είχε συγχαρεί για ό,τι έκανε και για το πόσο πάλευε για τα όνειρα του, δίνοντας του το κουράγιο να κάνει το επόμενο βήμα, που ήταν η θέση του προπονητή σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Τώρα ο Ρέμαν θα δουλεύει στις ακαδημίες της Γιουνάιτεντ και θα είναι ο πρώτος προπονητής σε αναπηρικό καροτσάκι, που θα κοουτσάρει ποδοσφαιριστές, χωρίς κάποιο κινητικό πρόβλημα.

pegasus_LARGE_t_1041_106333547

Επιμέλεια: Έμυ Μπέλμπα

sentragoal.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou